Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz, evliliğe sıcak bakıyor mu? Oyuncu, Be Man Dergisi’ne çok özel açıklamalarda bulundu!

Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz, evliliğe sıcak bakıyor mu? Oyuncu, Be Man Dergisi’ne çok özel açıklamalarda bulundu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının yükselen yıldızı olarak göze çarpan Kanal D’nin ‘Baht Oyunu’ dizisinde ‘Bora’ karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz Be Man Dergisi’nin Ağustos sayısının kapak yıldızı oldu.

Yakışıklı oyuncu, dergiye verdiği pozlar ve açıklamalarla adından söz ettireceğe benziyor. ‘Baht Oyunu’ dizisinin ‘iyi ki’ dedikleriyle dolu bir proje olduğunu söyleyen oyuncu, “Yapımcımız, oyuncu arkadaşlarım, hocalarımız ve ekibimiz muazzam insanlar. Huzurlu bir iş ortamında olduğum için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz, evliliğe sıcak bakıyor mu? Oyuncu, Be Man Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulundu! 11

Kariyerine çok genç yaşta ve çok hızlı bir giriş yapan Aytaç Şaşmaz, 18 yaşından beri sektörün içinde olan birisi olarak ekran yolculuğuna nasıl başladığını şu sözlerle anlattı;  “Lisedeydim, bir gün sınıfta otururken okulumuzun edebiyat hocası (Tülay İnce) yanıma geldi. Okulun festivali için hazırlanan tiyatro oyununda rol almamı istediğini söyledi ve katıldığımız tiyatro festivalinde birinci olduk. Sonrasında ben Manisa Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nda kursiyer olarak başladım. Bu serüvenin ilk adımını böylece atmış oldum.”

Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz, evliliğe sıcak bakıyor mu? Oyuncu, Be Man Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulundu! 12

Kariyerinde yeteneğinin yanı sıra, proje seçimlerinin de etkisi olduğunu düşünen oyuncu, “Hayat bize bazı şanslar sunuyor ve biz bu şansları ne kadar iyi değerlendirirsek o kadar sağlam adımlar atmayı başarıyoruz. Bana göre hayat yolumuz bir labirent gibi; doğru yoldan gidebilmek için bu bize sunulan şansları en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Çok şükür bu yolda emeklerken doğru yollardan geçtiğimi düşünüyorum. En azından şimdilik.  Bir projede yer almak için benim o projeye inanmam gerekiyor. Çünkü inanmadığım bir role bürünmem mümkün değil” dedi. Hayata her zaman umutlu ve pozitif bakmaya çalıştığını belirten Aytaç Şaşmaz,” Eğer bir şey olacaksa olması gerektiği için olmuştur diyorum her zaman. Eğer bünyeniz ve karakteriniz bazı yükleri kaldırabiliyor ve sizi daha güçlü bir hale getirebiliyor ise bütün dezavantajlar avantaja dönüşebilir” dedi.

Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz, evliliğe sıcak bakıyor mu? Oyuncu, Be Man Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulundu! 13

Oyuncu röportajda kendisini şu sözlerle tanımladı; “Duygularımla hareket ettiğimi düşünüyorum. İçim dışım birdir. Genelde enerjiye bakarım; bir insanın enerjisi beni rahatsız ediyorsa oradan uzaklaşırım. Saygı ve sevgi odaklıyım. Her zaman, her insana karşı eşit saygı ve sevgiyle yaklaşmaya çalışır. Fakat aynı saygı ve sevgiyi göremezse o zaman sessizce oradan uzaklaşırım.”

Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz, evliliğe sıcak bakıyor mu? Oyuncu, Be Man Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulundu! 14

Abisi İsmail Ege Şaşmaz’ın kısa bir süre önce gerçekleşen evliliği ile ilgili de konuşan oyuncu, doğru insanla karşılaşırsa eğer evliliğe sıcak bakabileceğinin de mesajını verdi. Şaşmaz;  Abim evlendi, çok şükür mutlular ve mutluluklarının daim olmasını diliyorum. Böyle şeyler kısmet işi. Zaman en büyük pusulamız. Evlilik, doğru insan, doğru zamanda karşına çıktığında karar verebileceğin bir şey” şeklinde konuştu. Oyuncu, abisinin kendisine her zaman  destek olduğunu söyleyerek, “İkimiz de yoğun bir dönemdeyiz. Buna rağmen her boş zamanımızda beraber olmaya ve vakit geçirmeye çalışıyoruz. İstanbul’a geldiğim ve hayallerime adım attığım günden beri abim her zaman yanımdaydı. Bana bu yolda her zaman destek oldu. Benden çok önce bu yola girdi ve bu yolda hep beraber ilerledik” dedi.

Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz, evliliğe sıcak bakıyor mu? Oyuncu, Be Man Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulundu! 15

Peki yakışıklı oyuncu stilini nasıl tanımlıyor? Yakışıklı oyuncu, rahat ve o an kendini iyi hissettiği şeyleri giymeyi tercih ediyor. Eskiden siyah ve beyaz takıntısı olduğunun altını çizen Aytaç Şaşmaz, ‘Artık biraz daha hayatıma renk katıp, canlı renkler de giymeye başladım. Tarz konusunda da eski dönem adamıyım diyebilirim.” Şeklinde konuştu.

Aytaç Şaşmaz’ın Be Man Dergisi için yaptığı çekimin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz;