Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’a kariyer zıplaması yaptıracak yeni Show TV dizisi İçimizden Biri

Özge Yağız’a kariyer zıplaması yaptıracak yeni Show TV dizisi İçimizden Biri

tarafından ker_def

Show TV, yeni dizileri Eylül ayı itibariyle ekrana getirmeye başlayacak. Bu yapımlardan birisi de Yabancı Damat dizisine benzetilen İçimizden Biri olacak. Yönetmen Ersoy Güler’in hikayesini yazığı dizinin başrolünde Bora Akkaş ile Özge Yağız bulunuyor. Bir süredir çekimleri Marmaris’te gerçekleştirilen dizi romantik ve eğlenceli bir aşk hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

İkimizden Biri dizisinin fragmanları da büyük ilgi gördü. Özge Yağız ve Bora Akkaş ikilisinin farklı imajları hemen dikkat çekti. Yemin dizisindeki Reyhan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız, Sol Yanım dizisinde ise iyi bir oyunculuk sergiledi. Diksiyonunun çok iyi olması ile göz dolduran oyuncu, güzelliğini ve yeteneklerini de ortaya koydu. Özge Yağız adına Sol Yanım iyi bir görüntü çizdiği dizi olarak kayıtlara geçti.

Özge Yağız'a kariyer zıplaması yaptıracak yeni Show TV dizisi İçimizden Biri 8

İçimizden Biri isimli yeni Show TV dizisinin genç oyuncunun kariyerinde bir zıplama yaşatması bekleniyor… Genç neslin en yeni temsilcilerinden olan Özge Yağız’a yönelik sosyal medyada da güçlü bir destek var. Bu desteğin de etkisiyle kısa sürede öne çıkan oyuncunun performansı heyecanla bekleniyor.

Özge Yağız’ın kariyerinde bir zıplama sağlaması beklenen İçimizden Biri dizisinde, Bora Akkaş da yine yeteneklerini sergileyerek öne çıkacaktır.

Özge Yağız'a kariyer zıplaması yaptıracak yeni Show TV dizisi İçimizden Biri 9

Ayrı dünyaların insanları olan Adam (Bora Akkaş) ile Havva’nın (Özge Yağız) aşk hikayesini anlatan İçimizden Biri’nin ilk tanıtımda; Havva ve Adam’ın Aladağ ailesinden kaçmaya çalıştığı eğlenceli anları izlerken Havva’nın gözünden yaşananları dinliyoruz.

İrlandalı Katolik bir papazın oğlu Adam ile geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva ailelerinden gizli aşk yaşamaktadır. Adam’ın evlilik teklifi sonrasında yaşanacaklar ise şimdiden heyecanla bekleniyor.

İçimizden Biri dizisinin oyuncu kadrosu da bir hayli etkili isimlerden oluşturuldu. İşte dizinin tam kadrosu: Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek’e; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün.