Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya, Dilin Döğer, Sıla Türkoğlu, Burak Dakak ve Leyla Tanlar, çok özel bir ödül için yarışıyor!

Özgü Kaya, Dilin Döğer, Sıla Türkoğlu, Burak Dakak ve Leyla Tanlar, çok özel bir ödül için yarışıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 3. kez düzenlenen ‘Uluslararası Zirve Ödülleri’nde, son dönemin ekran yüzleri, dizilerin sevilen oyuncuları, genç yetenekler, birbirleriyle yarışıyor.

Adaylar arasında yer alan isimler, şu sıralar yer aldıkları dizileriyle de ön plana çıkan isimler. Bu isimler arasında bulunan oyuncular, ekranın sevilen yapımlarında da halen rol almaktalar.

Dilin Döğer, Leyla Tanlar, Özgü Kaya, Burak Dakar ve Sıla Türkoğlu, “Zirvenin Yıldızı Parlayanı” kategorisinde, 3. Uluslararası Zirve Ödülleri’nde aday oldular. Merakla beklenen zirve ödüllerinin kazananları için oylama da başladı.

Özgü Kaya, Dilin Döğer, Sıla Türkoğlu, Burak Dakak ve Leyla Tanlar, çok özel bir ödül için yarışıyor! 10

Platformun web sitesinden yapılan oylamada, bu oyuncuların hayranları da sevdikleri isme oy vermeye devam ediyorlar. Halen farklı kanallardaki dizilerde oynayan ve her hafta ekrana gelen 5 genç oyuncu, rol aldıkları yapımlarla adlarından söz ettirmekteler.

Özgü Kaya, Dilin Döğer, Sıla Türkoğlu, Burak Dakak ve Leyla Tanlar, çok özel bir ödül için yarışıyor! 11

Dilin Döğer, Kanal D’nin O Kız dizisindeki Zeynep rolüyle tanındı. Genç oyuncu, henüz yeni adım attığı oyunculuk mesleğindeki ilk işinde, son derece başarılı ve dikkat çeken bir performans sergiliyor. Leyla Tanlar ve Burak Dakak ise Show TV’nin Güzel Günler dizisinde çok beğenilerek izleniyorlar.

Özgü Kaya, Dilin Döğer, Sıla Türkoğlu, Burak Dakak ve Leyla Tanlar, çok özel bir ödül için yarışıyor! 12

Özgü Kaya ise Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in en dikkat çeken isimlerinin başında gelmekte. Sıla Türkoğlu da Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti ile ekranın en dikkat çeken, son dönemde kadın oyuncular arasında sosyal medyada da reytingi en yüksek olan ismi.

Özgü Kaya, Dilin Döğer, Sıla Türkoğlu, Burak Dakak ve Leyla Tanlar, çok özel bir ödül için yarışıyor! 13

Bakalım hepsi birbirinden başarılı olan bu başarılı, genç kuşak oyunculardan hangisi Uluslararası Zirve Ödülleri’nde ‘Zirvenin Yıldızı Parlayanı’ olmaya layık bulunacak…