Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal çiftine kısa ayrılık çok yaramış!

Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal çiftine kısa ayrılık çok yaramış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez isimli atv dizisinde tanışan ve sette sevgili olan Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya ikilisinin aşkında 2 yıl geride kaldı. Dizi bittikten sonra aşklarını itiraf eden ikilinin bir ara ayrıldıklarına yönelik haberler çıkmıştı.

Çiftin instagram hesabından birbirleri ile olan pozlarını kaldırması üzerine bu iddialar ortaya atılmıştı. Çift, Alaçatı’da görüntülendi ve kameralara konuştu… Ayrılığı doğrulayan Burak Serdar Şanal, bunun bazen ilişkilere iyi bile gelebileceğini söyledi.

Özgü Kaya ile adeta mutluluk saçan Burak Serdar Şanal, her haliyle sevgilisini ne kadar çok beğendiğini sergiliyordu. Adım Başı Kafe dizisi için kilo alan Burak Serdar Şanal’ın bu halini çok sevdiğini anlatan Özgü Kaya’nın gözleri de adeta parlıyordu.

Görüntülerden anlaşılan çiftin ilişkilerinin gayet yerinde olduğuydu… Burak Serdar Şanal da zaten sözleriyle bunu ifade etti. Oyuncu, “O nazar boncuğuydu bizim. Şimdi daha güzel gidiyor. Bazen öyle kısa ayrılıklar daha çok olgunlaştırır ilişkiyi” ifadesini kullandı.

Özgü Kaya da bu durumu, “Level atlıyorsun” ifadesiyle yorumladı.