Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Özşener, çok sevilen dizinin yeni bölümleriyle geliyor!..

Yiğit Özşener, çok sevilen dizinin yeni bölümleriyle geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ARC Film tarafından 2018 yılında Eskişehir’de çekimleri yapılan Bozkır isimli BluTV dizisi, büyük ilgi gören bir yapım olmuştu. Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi sadece tek bir sezon olarak ekrana geldi.

10 bölümden oluşan Bozkır, 30 Kasım 2018 ile 31 Ocak 2019 tarihleri arasında izleyicilerle buluştu. Yigit Özşener, Ekin Koç, Altan Erkekli, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Merve Çağıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Bozkır dizisi için ikinci sezon kararı alındığını TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medyada duyurdu.

Koloğlu’nun verdiği bilgilere göre, dizinin yeni sezonu 8 bölüm olacak. Bozkır’ın yeni bölümlerinde, yerel bir bankanın iflasıyla yaşanan karmaşada ortaya çıkan seri cinayetler anlatılacak.

Yiğit Özşener, çok sevilen dizinin yeni bölümleriyle geliyor!.. 7

Ekip Ekim ayının ortasında sete çıkacak. Dizinin önümüzdeki yılın ilk aylarında Blu TV’de yayında olması bekleniyor. Ancak dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosunda bir takım değişiklikler var.

Sina Koloğlu’nun verdiği bilgilere göre, ünlü oyuncu Ekin Koç  yeni sezonda ailevi nedenlerle olamayacak. Onun yerine yeni bir karakter ‘Payidar’ geliyor. Öfke kontrolü yapamayan genç bir polis. Seyfi Amir (Yiğit Özşener) yine bizimle olacak. Dizinin bir başka özelliği Blu TV ile bir Arap şirketinin ortaklığında gerçekleşecek olması.