Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 sonunda beklenen adımı attı, müthiş yeni bir aile dizisi başlıyor!

TRT1 sonunda beklenen adımı attı, müthiş yeni bir aile dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında hem psikolojik derinliği olan hem tarihsel konuları işleyen diziler son dönemde bir hayli öne çıktı. Komedi yapımları ile de zaman zaman izleyicileri etkileyen TRT1, aile dizisi konusunda da yeni adımlar atıyor.

TRT1 ekranında yeni sezonda izleyeceğimiz yapımlardan birisinin de Güzel Günler isimli proje olduğu ortaya çıktı. Usta yapımcı Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film tarafından hazırlanmakta olan dizinin en önemli özelliği, ekranda artık bulmakta zorlandığınız eğlenceyi de dramı da içinde barındıran bir aile dizisi olmasıdır.

Güzel Günler isimli dizi ile birlikte Kırmızı Oda’da muhteşem bir iş çıkartan Binnur Kaya yeniden ekranlara dönüş yapmış olacak. Usta oyuncunun hayranları da bir aile dizisinde onu izleyecek olmanın keyfini sürecek. Güzel Günler isimli proje açıklanmıştı ve dizinin çekimlerinin de başladığı ortaya çıktı.

TRT1 sonunda beklenen adımı attı, müthiş yeni bir aile dizisi başlıyor! 46

Van’da başlayan çekimlerle birlikte ekranda özlenen bir aile hikayesini izlemek için geri sayım da başlatıldı. Dizinin Eylül sonu veya Ekim ayının başlarında ekranda olması bekleniyor.

Osman Taşcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini Selin Tunç yazdı. Daha önce Canim Ailem ve Aramızda Kalsın gibi iki önemli aile dizisinin senaristinin Güzel Günler projesini de hazırlaması çok etkili bir dizi olacağını gösteriyor.

Kadrosunda genç ve başarılı birçok ismin yer aldığı dizide Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek üçlüsü hemen dikkatleri çekiyor. 3 genç kadın oyuncu son yılların en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor ve onları aynı projede bir araya getirmek de büyük bir marifet oldu.

Ayrıca Olgun Toker gibi canlandırdığı rollere ruh katan bir ismin de başrolde yer alması Güzel Günler isimli dizinin güçlü bir yapım olacağına işaret ediyor.

TRT1 sonunda beklenen adımı attı, müthiş yeni bir aile dizisi başlıyor! 47

Yıldıray Şahinler de birbirinden farklı rolleriyle son yıllarda ekranda sıkça gördüğümüz isimlerden birisi. Ayrıca Seray Gözler, Duygu Köse ile Orkuncan İzan da Güzel Günler dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Dizinin hikayesi bir aşkın etrafında gelişen, aile sıcaklığını hissettirecek konular olacak. İzleyiciler de Selma ile Mihran’ın daha doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkını Güzel Günler dizisinde görecek.

Bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesin yakında TRT1 ekranında bulabileceksiniz. Kamu yayıncısı da bir süredir ara verdiği aile dizilerine yeniden ekranlarını açmış olacak.