Ana sayfa Sosyal Medya Paramparça’nın Cansu’su Leyla Tanlar’ın son halini görenler tanıyamadı!

Paramparça’nın Cansu’su Leyla Tanlar’ın son halini görenler tanıyamadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Televizyon izleyicisi Leyla Tanlar ile ilk kez 2014-2017 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Paramparça dizisiyle tanıştı. Oyuncu ilk projesinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan gibi usta isimlerle rol aldı.

Paramparça’da ‘Cansu’ karakterine hayat veren oyuncu o zamanlar daha 17 yaşındaydı ve masum güzelliğiyle dikkat çekti. Paramparça’dan sonra Şahin Tepesi, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Ferhat ile Şirin adlı dizilerde rol alan oyuncunun projeleri çok uzun vadeli olmadı.

Leyla Tanlar zaman içerisinde ki değişimiyle hayranlarını şaşırtıyor. İnstagram paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncunun son paylaşımını gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Paramparça'nın Cansu'su Leyla Tanlar'ın son halini görenler tanıyamadı! 9

Instagram hesabından art arda siyah beyaz fotoğraflarını paylaşan oyuncunun fotoğrafları yüzlerce yorum aldı. Kimi takipçileri oyuncunun paylaşımına ‘Ne kadar güzelsin’ yorumunu yaparken oyuncunun değişimini beğenmeyen takipçileri de vardı.

Paramparça'nın Cansu'su Leyla Tanlar'ın son halini görenler tanıyamadı! 9

Leyla Tanlar’ın fotoğraflarına bir takipçisi, Tanıyamadım!’ yorumunu yaparken bir başka takipçisiyse ‘Sen ne yaptın yüzüne, başka bir Leyla görüyorum’ yorumunu yaptı.

En dikkat çeken yorumlar ise, ‘O sevimli yüzden eser kalmamış 35+ görünüyorsun’ ile ‘Bebek gibiydin be güzel kızım ne yapmışsın öyle kendine’ yorumları oldu. 20’li yaşlarındaki Leyla Tanlar’ın yıllar içerisinde ki değişimi takipçilerini ikiye böldü.

Paramparça'nın Cansu'su Leyla Tanlar'ın son halini görenler tanıyamadı! 11