Ana sayfa Sinema Timuçin Esen hayranları yeni projeyi çok sevecek!

Timuçin Esen hayranları yeni projeyi çok sevecek!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Timuçin Esen bir süredir ekranlarda yer alıyor. Geçtiğimiz Sezon Tetikçinin Oğlu isimli dizi projesinde başrolde yer alan ünlü oyuncu, hikayenin reytinglere yenilmesi ve kısa süren ekran ömrü ile talihsizlik yaşamıştı.

Timuçin Esen hayranları da hala akıllarından çıkmayan Hekimoğlu isimli doktor dizisindeki Ateş karakterini unutamıyor. Oyuncu sinemada da hem Zaferin Rengi hem de Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli yapımlarda rol aldı.

Timuçin Esen yeni dönemde ekranda yer alacak mı bilinmez ama sinemada yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak. Timuçin Esen ile Leyla Tanlar “Dönüş” filminde buluştu…

Fark yaratan sinema filmlerine imza atan Sky Films ile Nar Film “Dönüş” adlı çok iddialı bir sinema filmine imza atıyor.

Bol ödüllü yönetmenlerimizden Özcan Alper “Dönüş” filmi için çekimlere başladı. Hayatla meselesi olan bir adamla yabancı bir kadının sıra dışı ilişkilerini ele alan “Dönüş” çok etkili bir yol filmi. İstanbul’dan yola çıkarak çekimlere başlayan Yönetmen Özcan Alper, tüm Karadeniz sahili boyunca anlatacak hikayesini.

Başrollerini oynadığı her karakterle büyük beğeni toplayan usta aktör Timuçin Esen’le genç kuşağın en başarılı kadın oyuncularından Leyla Tanlar’ın paylaştığı filmin yapımcılığına son yıllarda ürettiği projelerle fark yaratan Emre Oskay ile Soner Alper imza atıyor.

Özcan Alper filmin aynı zamanda senaryosunu eşi Lusin Dink ve Uğur Aydedim’le beraber kaleme aldı. “Dönüş” İstanbul’dan Gürcistan a uzanan imkansız bir aşkın hikayesi…