Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisini asıl şimdi görün, fırtına gibi esecek!

Destan dizisini asıl şimdi görün, fırtına gibi esecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı Destan dizisi bu akşam ikinci bölümüyle ATV ekranında olacak. Aylardır beklenen ve ilk bölümüyle büyük bir reyting başarısı elde eden Destan, bu akşam da ekranda fırtınalar estirecek. İzleyiciler ise ikinci bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

Bozdağ Film’in milyonlarca lira bütçe harcayarak çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Destan geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenen Destan, tam da kendisinden beklenildiği performansı göstermişti.

Çok uzun süredir tanıtımı yapılan, daha Türkiye’de yayınlanmadan yurt dışına satılan Destan dizisi ilk bölümünün yayınlandığı akşam reytinglerde bombayı patlatmıştı. Tüm izleyicilerde birinci olan dizi en sert rakibi Masumlar Apartmanı’nı geride bırakan dizi diğer tarihi dizilerin de üstünde bir reyting puanı almıştı.

Destan dizisini asıl şimdi görün, fırtına gibi esecek! 7

Destan, bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek. İzleyiciler o kadar heyecanlı ki, heyecanını sosyal medyada paylaşmaktan kendini alamıyor. Bir haftadır bugünü beklediklerini söyleyen izleyiciler saat 20:00’de ATV ekranına kitleneceklerini belirtiyor. Destan’ın bu akşam yayınlanacak ikinci bölümünde şunlar olacak:

Akkız, Gök Kağanı Alpagu Han’dan öcünü alır ama kendi hanı Çolpan Hatun’un ihanetine uğrar. Bu ihanet, Akkız’ın Gök Saray’a esir düşmesine yol açar. Akkız’ın Gök Kağanı’na attığı ok, Batuga’nın sendelemesi yüzünden Alpagu Han’ın tam yüreğine gelmemiştir ama Ulu Ece, Batuga’ya kız istemek için yolda oldukları sırada saldırıya uğradıkları için Batuga’yı suçlamaktadır.

Ölüm döşeğindeki Alpagu Han henüz ölmeden, Gök Saray’da taht kavgası başlar. Batı Gök Kağanlığı’nın yabgusu olan Alpagu Han’ın kardeşi Balamir, ordusunu toplayıp Gök Orda’nın surlarına dayanır. Alpagu Han ölümle pençeleşirken, Akkız da Gök Saray’a getirilir.