Ana sayfa Sosyal Medya Güzel Günler final yapacak ama dizide başlayan aşk devam edecek!

Güzel Günler final yapacak ama dizide başlayan aşk devam edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Güzel Günler isimli dizinin finaline doğru adım adım gidiliyor. Şimdiye kadar 22 bölümü yayınlanan dizinin setinde iki genç oyuncunun aşkı da Mart ayında ortaya çıkmıştı. Burak Dakak ile Leyla Tanlar’dan bahsediyoruz.

Dizinin hikayesinde Selma ve Mihran karakterlerini canlandıran ikilinin aşk yaşadıkları geçtiğimiz ay el ele görüntülenmeleri ile ortaya çıkmıştı. İkili sette tanıştıktan sonra aralarında başlayan yakınlaşmanın, aşka dönüştüğü anlaşıldı.

Güzel Günler dizisi ise finale doğru adım adım gidiyor. Şimdiye kadar 22 bölümü yayınlanan dizinin 26. bölümde final yapması yönünde bir iddia ortaya atılmıştı. Binnur Kaya, Zeynep Çamcı, Ecem Erkek ve Olgun Toker gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 11 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak olan 26. bölüm ile birlikte veda edeceği kesinleşti.

Aşklarını sokakta yaşamaya başlayan ve kameralar karşısında rahat tavırlar sergileyen Leyla Tanlar ile Burak Dakak, dizinin vedasına yaklaşıldığını açıkladı. Dizide Mirhan ile Selma karakterlerinin evleneceği de tüyo olarak oyuncuların ağzından çıktı.

Leyla Tanlar, “Her şey yolunda bizim için. Az kaldı artık. Finale az kaldı” şeklinde konuştu. Tanlar ve Dakak, yaz döneminde bir süre tatil yapacak, hemen yeni bir projeye başlamayacak.

Güzel Günler dizisi hem sıcak hikayesi hem de oyuncuların başarılı performansları ile bu sezonun dikkat çeken projelerinden birisi oldu. Her ne kadar reytingler çok yüksek bir noktaya çıkmamış olsa da diziyi takip eden ve her hafta heyecanla bekleyen kemik bir izleyici kitlesi de oluşturuldu.

Güzel Günler dizisi özellikle genç isimlerin öne çıktığı ve izleyicileri hem eğlendirip hem de farklı duygularla hüzünlendirdiği bir proje oldu.