Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde finale doğru büyük güç kaybı!

Payitaht Abdülhamid dizisinde finale doğru büyük güç kaybı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisinde adım adım sona doğru gidiliyor. Bülent İnal’ın muhteşem bir oyunculuk sergilediği dizinin kemik izleyici kitlesi de bir süredir yapımı terk etmeye başlamıştı. Payitaht Abdülhamid, finale doğru giderken ciddi bir izleyici kaybı yaşadı…

TRT1’in dizisinde bu hafta 145.bölüm yayınlanacak.5.sezonu devam eden dizide Mahmut Paşa’dan ilginç teklif var… TRT 1 ekranlarında yayınlanan cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yüz kırk beşinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Saraya gelen Mahmut Paşa Abdülhamid’ten padişahlığı bırakmasını ister. Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat, Cassel’e bir tuzak kurar. 3. Orduya bağlı bazı tümenler hakkında saraya sürpriz bir haber gelir.

Fatma ve Naime’nin Aliye’yi kurtarmak için yaptıkları tertip Stefano’nun sonunu getirir. Naime, hatasını telafi etmeye çalışsa da babasının verdiği cezadan kurtulamaz.

Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 2 Nisan Cuma saat 20.00’de, TRT 1’de…