Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid’de büyük olaylar olacak! (89. bölüm 3. fragmanı izle)

Payitaht Abdülhamid’de büyük olaylar olacak! (89. bölüm 3. fragmanı izle)

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid dizisi 4. sezonuyla 20 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranında izleyicileri ile buluşacak. Dizinin çekimleri devam ediyor.89. bölümden üst üste fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. 89. bölümden 3. fragman yayınlandı.Videodan detayları bulabilirsiniz. Heyecan dolu yeni sezondan ilk görüntüler büyük ilgi gördü. Videodan 4. sezondan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.Payitaht Abdülhamid dizisi 89. bölümüyle 4. sezona başlıyor.Neler olacağı merakla beklenmekte… Videodan 89. bölüm 3. fragmanı izleyebilirsiniz.

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk gibi önemli isimlerinden uzun süredir yer aldığı yapımın 3 sezonunda birçok oyuncu transferi yapılmıştı. 4. sezon öncesinde de yeni transferler var. Dizi yeni sezona da bomba gibi başlayacak.

Başrol oyuncusu Bülent İnal da setten yaptığı açıklamada dizinin hayranlarını bir hayli heyecanlandıran ifadeler kullanmıştı.

İnal, “Yeni hikayemiz, çok güzel bir senaryomuz var. Bizim için de çok sürpriz hikayeler vardı içinde, eminim siz de çok seveceksiniz. Tabii ki yeni oyuncular katıldı aramıza. Çok iyi oyuncularımız var. İnşallah en kısa zamanda birlikte olacağız, kavuşacağız” diyerek heyecanı artırdı.

3. sezon öncesinde Gürkan Uygun, Güven Kıraç, Sedef Avcı, Başak Daşman gibi isimleri kadrosuna katan Payitaht Abdülhamid dizisi, 2019-2020 sezonuna da yeniliklerle başlıyor.

Dizinin 4. sezonu öncesinde Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali İlhan kadroya katılan yeni isimler oldu. Dizinin yeni karakterleriyle yeni sezonu yine büyük ilgi göreceğe benziyor.