Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisinde Kafkas zorlu şartlara rağmen ayakta (2. bölüm 2. fragmanı izle)

Şampiyon dizisinde Kafkas zorlu şartlara rağmen ayakta (2. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

Şampiyon dizisi 12 Eylül Perşembe akşamı 1. bölümüyle TRT1 ekranında izleyicilerin karşısına çıktı. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Emir Özyakışır ve Erkan Avcı’yı buluşturan Şampiyon dizisi ilk bölümünde elde ettiği reytinglerle beklentilerin altında kaldı. İkinci bölüm bu noktada büyük önem taşımakta. Şampiyon, başarılı bir yapım ama hak ettiği reytingleri ilk bölümde alamadı.

Şampiyon dizisi 19 Eylül Perşembe akşamı 2. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Mucize Doktor dizisinin ilk bölümde tüm kategorilerde reytinglerde birinci olmasının ardından gelecek hafta Bir Zamanlar Çukurova dizisi de başlayacak. Ayrıca Star TV’nin sempatik dizisi Benim Tatlı Yalanım da yarışta. Şampiyon dizisi 2. bölümde nasıl sonuçlar alacak merakla bekleniyor. Şampiyon dizisinin yeni bölümünden yeni görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

Kafkas, kendini kanıtlamak durumunda kalacak. Yeni bölümde hayat dersi gibi sahneler izleyicileri bekliyor…

2.bölümde Şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı, nereye gitse de ne yapsa da geçmiş bir türlü peşini bırakmıyor. Güneş babasına birisini öldürüp öldürmediğini soruyor. Fırat’a “Ne yüzle döndün” sorusu çok ağır geliyor. Zafer ise Fırat’ın yanında ve tüm bunların geçeceğini söylüyor. Güneş ile Fırat’ın baba-oğul halleri ise yine ilgiyle izlenecek.