Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar akşamları Teşkilat dizisine Fox TV’den güçlü rakip geldi!

Pazar akşamları Teşkilat dizisine Fox TV’den güçlü rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda diziler arasındaki rekabet çok sert olacak. Geçen sezon Pazar akşamları yayınlanan diziler için TRT1’de Teşkilat’ın başlaması yıkıcı bir etki yapmıştı. Menajerimi Ara, Arıza ve Kefaret dizileri bu işten kötü etkilendi. Bu üç dizi de reytingleri hızla düşünce yayından kaldırıldı.

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya gibi önemli isimler başrolde buluştu. İlk sezonu çok başarılı geçen dizi muhteşem reytingler elde etti.

Teşkilat dizisi ile rekabet için yeni sezonda çok güçlü rakiplerin geleceği de biliniyordu. Fox TV, Uzak Şehrin Masalı isimli dizisini pazar günleri yayınlayacağını duyurdu.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı Uzak Şehrin Masalı, 12 Eylül Pazar akşamı ilk bölümü ile yayında olacak.

Pazar akşamları Teşkilat dizisine Fox TV'den güçlü rakip geldi! 7

Teşkilat dizisinde ise ikinci sezon başlama tarihi henüz netleşmedi. Dizinin yeni sezonu için ilk fragman yayınlandı. Gürkan Uygun’un da yer aldığı fragman bir hayli etkileyici oldu.

Mesut Akusta’nın beyin kanaması geçirmesi ve bir süre dinlenmek durumunda olmasının yanı sıra; dizinin iki yönetmeninin koronavirüse yakalanması nedeniyle bir süre set durdu. Bu gelişme nedeniyle de dizinin yayın tarihi biraz gecikecek. TRT1’den yapılan duyuruda net bir tarih verilmedi ama yakında başlayacağı iletildi.