Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un İmkansız dizisini bekleyen Fox TV tehlikesi!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un İmkansız dizisini bekleyen Fox TV tehlikesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV’de kış sezonu dizileri daha başlamadan büyük bir sorun çıktı! Geçen sezon Fox TV, çok farklı bir dizi stratejisi izleyerek birbiri ardına projeler için anlaşmalar yaptı. Önceki sezondan gelen diziler ile birlikte kanalın elinde birçok yapım birikti. Hatta bazı durumlarda yayın günü bile bulunamadı…

Savaşçı dizisi bu noktada büyük mağduriyet yaşamıştı. Yayın günü bulunamayan dizi Ocak başında çekimlere başlamış ama yayını Nisan ortasını bulmuştu. Benzer durumların yeni dönemde de Fox TV’de yaşanacağına yönelik işaretler gelmeye başladı.

Üst üste yeni dizileri başlatacak olan Fox TV, yayın günü konusunda da ciddi sıkıntılar yaşayacak. Daha şimdiden ilk sorun çıktı bile… Cuma akşamları iyi reyting alan Aşk Mantık İntikam dizisinin Son Yaz gelince durumunun ne olacağı merak ediliyor. İddialar Fox TV’nin Son Yaz dizisini Cumartesi gününe alacağına işaret ediyor.

Sezon içinde hem eldeki fazla diziler hem de yeni yapımların yerleştirilmesi gibi konularda Fox TV’nin ciddi sıkıntılar yaşaması da bekleniyor.

Örneği, Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı İmkansız isimli dizinin çekimleri yakında başlayacak. Ancak hangi gün yayınlanacağı konusu bile şimdiden sorun olacaktır.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un İmkansız dizisini bekleyen Fox TV tehlikesi! 7

Yasak Elma, Son Yaz, Elkızı, Elbet Bir Gün, Yalancılar ve Mumları, Kanunsuz Topraklar, Evlilik Hakkında Her Şey dizileri ile zaten haftanın 7 günü dolacak.

İmkansız isimli diziye henüz yer yok. Aşk Mantık İntikam dizisi veya bir başka yapım eğer reytinglerde sıkıntı yaşar ise ancak o zaman İmkansız dizisi için yayın durumu ortaya çıkacaktır.

Fox TV için yeni yayın dönemi yine dizilerin yerleştirilmesi konusunda sıkıntıların yaşanacağı bir dönem olacak.