Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar akşamları Yargı ve Teşkilat mücadelesinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor!

Pazar akşamları Yargı ve Teşkilat mücadelesinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon izleyicilerini pazar akşamları iki dizi ekrana kitliyor: Kanal D dizisi Yargı ve TRT 1’de ekrana gelen Teşkilat. İki dizi arasında yaşanan çok sıkı reyting mücadelesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

TRT 1 dizisi Teşkilat ikinci, Kanal D’de yayınlanan Yargı ise ilk sezonuyla ekrana geliyor. Teşkilat dizisi geçen sezona bomba gibi girmiş ve pazar akşamı reytinglerini alt üst etmişti. Ancak bu sezon karşısına çok güçlü bir rakip çıktı.

Sema Ergenekon’un binbir emekle ve aylar süren araştırması sonucu ortaya çıkardığı Yargı dizisi ekrana geldiği ilk günden itibaren reytinglere damgasını vurdu ve Teşkilat’ın tahtını salladı. Yargı dizisi birkaç kez reytinglerde Teşkilat’ı geçmeyi başarsa da TRT 1 dizisi her seferinde tahtını geri almayı başardı.

Pazar akşamları Yargı ve Teşkilat mücadelesinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor! 10

Aynı durum dün akşam da yaşandı. Yargı altı bandındaki puanıyla tüm izleyicilerde ikinci olurken Teşkilat da yine altı bandındaki puanıyla üçüncü oldu. İki dizi arasındaki puan farkı sadece 0,02. Dolayısıyla iki dizi arasındaki reyting mücadelesi iyice ilginç bir duruma dönüştü. Bakalım Teşkilat, tahtını yine geri almayı başarabilecek mi?

Bu arada bir süredir izleyicilerin hikayenin gereksiz yere uzaması sebebiyle sıkıldığını söylediği Yargı dizisinden dün akşam çok büyük bir atak geldi. Engin cinayeti davasında azmettiricinin kurbanın kendisinin olduğunun ortaya çıkmasıyla dizi yeniden büyük bir heyecana kavuştu.

Engin’in azmettirici olduğunun ortaya çıkması beraberinde birçok yeni gelişmeyi getirecek. Dolayısıyla bu durum Yargı’nın Teşkilat’ın önündeki pozisyonunu bir süre daha tutmasını sağlayabilir.