Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır evlendi! İşte düğünden çok konuşulan detaylar!..

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır evlendi! İşte düğünden çok konuşulan detaylar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, müzisyen sevgilisi Emir Ersoy ile nikah masasına oturdu.

Emir Ersoy imzası taşıyan ‘Sezenli Şarkılar’ adlı projede ‘Hepsi Senin mi?’ parçasını seslendiren Bahadır, klipte de Ersoy’la yer almıştı. Sezen Aksu’nun proje albümünde birlikte çalışıp, aşk yaşamaya başlayan Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy çifti Alaçatı’da yakın arkadaşlarının ve ailelerinin katıldığı bir tören ile mutluluğa ‘Evet’ dedi.

Güzel oyuncunun siyah kuşak ve siyah eldiven ile kombinlediği gelinliği düğünün en dikkat çeken detaylarından biri oldu. Oyuncunun starplez gelinliğini modacı Züleyha Kuru tasarladı. Kısa duvak kullanılan gelinliğin fiyatının 85 bin TL olduğu iddia edildi.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır evlendi! İşte düğünden çok konuşulan detaylar!.. 7

Törende Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaptı. Emir Ersoy’un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik oldu.

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran ünlü çiftin, Gökçe Bahadır’ın devam eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sebebiyle balayına çıkamayacağı öğrenildi.

Gökçe Bahadır-Emir Ersoy çifti, törenden önceki gün ailelerini tanıştırmak için Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin yolunu tuttu. Ünlü müzisyenin ailesi, düğünden saatler önce hem tanıştı hem de oyuncuyu ailesinden istedi. Davullu zurnalı kız isteme töreninşn ardından aileler, düğün için Ayvalık’tan İzmir’e geçti.