Ana sayfa Sosyal Medya Pazar gecesi savaşı! Teşkilat ve Menajerimi Ara neredeyse başa baş gidiyor!

Pazar gecesi savaşı! Teşkilat ve Menajerimi Ara neredeyse başa baş gidiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasında, sosyal medyada en çok konuşulan yapım olma mücadelesi kıran kırana sürüyor. Pazar gecesi sosyal medyada en çok konuşulan dizi, Jandarma Özel Harekatı sahneleriyle büyük ilgi toplayan Teşkilat dizisi oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 9 Mayıs Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi TRT 1 dizisi Teşkilat oldu.

Pazar gecesi savaşı! Teşkilat ve Menajerimi Ara neredeyse başa baş gidiyor! 9

Teşkilat’ın 9 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 10. bölümünde izleyici İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat’ın gövde gösterisine tanıklık etmişti. Suriye’de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırının intikamını almak için harekete geçen kahramanlar, Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliğiyle birlikte bir operasyona imza atmıştı. Nefes kesen aksiyon sahnelerinde T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı’na bağlı Özel Operasyon Taburu yer almıştı.

Teşkilat dizisi, bu sahneleriyle izleyicinin milli duygularını kabarttı ve 54.918 paylaşımla pazar gecesinin lideri oldu.

Pazar gecesi savaşı! Teşkilat ve Menajerimi Ara neredeyse başa baş gidiyor! 10

Reytinglerde istediği rakamları bir türlü yakalayamayan Star TV dizisi Menajerimi Ara ise çok az farkla Teşkilat’ın arkasında yer aldı. İki dizi arasındaki paylaşım rakamı farkı sadece 341. Menajerimi Ara’nın 9 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Dicle ile Barış arasında yaşanan aşk izleyicileri mest etti. Ancak bölüm reytinglerde yine çok düşük rakamlarda kaldı. Tüm kişiler kategorisinde 30. sırada yer alan dizi, AB’de günü 13. bitirdi ve ABC1’de ise 21. sırayı elde etti. Ancak sosyal medyada en çok konuşulan diziler sıralamasında ikinci olan Menajerimi Ara dizisi hakkında 54.577 paylaşım yapıldı.

Pazar gecesi savaşı! Teşkilat ve Menajerimi Ara neredeyse başa baş gidiyor! 11

Listenin üçüncüsü ise Kefaret dizisi. Fox TV’de yayınlanan dizi her ne kadar üçüncü sırada yer alsa da hakkında yapılan sosyal paylaşım adedi sadece 954, yani Teşkilat ve Menajerimi Ara’dan çok çok geride.

Kefaret’in reytingleri de AB’de bir hayli düştü. Yine dizi 6. sırada yer almayı başardı. Total ve ABC1’de ise reytingler ortalama seviyelerde gelmeye devam ediyor. Kefaret her iki kategoride de 5. sırayı elde etti.