Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı dizisinde Ediz Hun profesyonelliğini gençlere aşılıyor!

Savaşçı dizisinde Ediz Hun profesyonelliğini gençlere aşılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Savaşçı dizisiyle birlikte ekranlara dönen usta aktör Ediz Hun, Emekli Albay Gündüz Göktürk karakterine hayat veriyor. 10 Nisan’dan bu yana yayınlanmakta olan diziye renk katan Ediz Hun, dizideki rolü neden kabul ettiğini açıkladı.

Kamera Arkası programına konuşan Hun, kendisine teklif yapıldığı zaman bir karakter tahlili için bilgi istediğini belirtti ve şunları anlattı: “Bir karakter tahlili bana gönderirseniz, ben o role uygun olabileceğime kanaat getirmem lazım. Memnunum çünkü şahsiyetli bir rol. Yani rolün karakteri çok önemli. Hem oyuncu gücünü gösterebilecek düzeyde.”

Bir istihbarat subayına hayat verdiğini anlatan Ediz Hun, ilerleyen bölümlerde travmadik olayların yaşanacağı detayını da verdi. Bir sanatçının başarılı olabilmesi için rolü sevmesi ve benimsemesi, özdeşleşmesi gerektiğini anlatan Ediz Hun, bunun gerçekleşmesi durumunda diğer oyunculara da etkisinin olumlu olacağını anlattı.

“Bu bir kolektif çalışma” ifadesini kullanan Ediz Hun, herkesin başarısının birbirine yansıdığını ve birlikte bütünlük oluşturulduğunu söyledi. Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programındaki röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.