Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde sezon finali yaklaşırken bir dönem sona eriyor!

Sadakatsiz dizisinde sezon finali yaklaşırken bir dönem sona eriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sadakatsiz, Kanal D ekranının beğenilen dizilerinden birisi. İlk sezonu çok başarılı şekilde sürdüren dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen bulunuyor. Dizi, BBC yapımı Doctor Foster’dan uyarlandı. Ancak orijinalini dahi geçen sonuçlar elde eden Sadakatsiz dizisi, ilk sezonun sonuna doğru adım adım ilerliyor.

Derya karakterine hayat veren Özge Özder, yaptığı açıklamada 5 bölüm kadar kaldığını belirterek sezon finali konusunda ilk detay veren kişi oldu. Haziran ayının başında yaz arası vermesi beklenen dizinin 12 Mayıs Çarşamba akşamı 29.. bölümü yayınlanacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Derin ile Asya savaşında neler izleyeceksiniz?

İzleyiciler Asya karakterinin güçsüz gösterilmesine bir süredir tahammül edemiyordu. Ancak yeni bölümde bu durum düzeliyor… Sadakatsiz 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Asya bütün ipleri eline alıyor! Asya, Volkan ve Derin’in yaşadığı eve giderek herkesi şoke eden bir kayıt dinletir. Kayıtta kaçırma olayının tüm detayları olunca Derin köşeye sıkışır.

Kaçırma olayının Asya ve Volkan’dan intikam almak için tezgahlaması işleri tersine çevirmeye yeter. Polisi de oyalamaktan suçlu görünen Derin’e bir darbe de Volkan’dan gelir. Volkan diyor ki, “Siz bu meseleyi aile arasında halletmelisiniz…” Yani Volkan demek istiyor ki artık ben sizin ailenizin bir parçası değilim.

Volkan’ın bu çok sert sözleri Derin’i iyice psikolojik sorunlar yumağına çevirecek ve iyice delirtecektir. Volkan aynı zamanda kendisi için bir dönemin sona erdiğini yani Derin defterinin kapandığını da anlatmış oluyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!