Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, sosyal medyada adeta mayo defilesi yapıyor. Oyuncu fit fiziği ile dikkat çekiyor!

Pelin Akil, sosyal medyada adeta mayo defilesi yapıyor. Oyuncu fit fiziği ile dikkat çekiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ile birlikte sosyal medyayı aktif kullanan Pelin Akil, sık sık  ikizleri Alin ve Lina ile pozlarını ve videolarını paylaşıyor.

Geçtiğimiz sezon, fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan ve oyunculuğu ile göz dolduran güzel oyuncu, 6. sezon finaliyle birlikte diziye veda etmişti. Pelin Akil yeni sezonda  TRT1’in iddialı yapımı   Barbaroslar dizisi ile ekranlara gelecek.

Pelin Akil, sosyal medyada adeta mayo defilesi yapıyor. Oyuncu fit fiziği ile dikkat çekiyor! 11

Oyuncu, Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı dizi öncesi eşi ve kızları ile birlikte bol bol enerji depoluyor ve keyifli anlarını sosyal medyadan takipçileri ile paylaşıyor.

Pelin Akil, sosyal medyada adeta mayo defilesi yapıyor. Oyuncu fit fiziği ile dikkat çekiyor! 12

2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akil ile Anıl Altan çifti, Nisan 2019’da ikizleri Alin ve Lina’yı kucaklarına almıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Pelin Akil’in instagramda paylaştığı mayolu ve bikinili pozlarındaki fit vücudu takipçilerinin gözünden kaçmıyor.

Pelin Akil, sosyal medyada adeta mayo defilesi yapıyor. Oyuncu fit fiziği ile dikkat çekiyor! 13

Güzel oyuncunun takipçilerinin bu pozlarının altına yorum olarak en çok sordukları soru ise mayo ve bikinilerini nereden aldığı oluyor. İki çocuk annesi Pelin Akil sosyal medya pozları ile adeta mayo defilesi yapıyor ve güzelliğini sergiliyor.

Pelin Akil, sosyal medyada adeta mayo defilesi yapıyor. Oyuncu fit fiziği ile dikkat çekiyor! 14

Pelin Akil, sosyal medyada adeta mayo defilesi yapıyor. Oyuncu fit fiziği ile dikkat çekiyor! 15