Ana sayfa Sinema Pelin Karahan ilk sinema filminden psikolojik olarak çok etkilendi!

Pelin Karahan ilk sinema filminden psikolojik olarak çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, TRT1 ekranında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide İnci karakterini canlandırıyor. Dizinin setinden yaptığı paylaşım ile çekimleri tamamladıklarını geçtiğimiz gün duyuran oyuncu, şimdi başka bir heyecan yaşıyor.

Pelin Karahan, Dalgalar ve İzler isimli sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. 24 Aralık’ta vizyona girecek olan filmin galasında güzelliği ile göz dolduran oyuncu, hayranlarından da destek bekliyor.

1 yıl önce çekilen filmin pandemi nedeniyle yeni vizyona gireceğini belirten Pelin Karahan, “Bu hafta izleyici ile buluşacak. Benim ilk sinema filmim, çok heyecanlıyım. Çok güzel bir hikayesi var. Bir kadın ile kızının her anlamda anladığı şiddeti anlatıyor” diye konuştu.

Pelin Karahan ilk sinema filminden psikolojik olarak çok etkilendi! 7

Galada güzelliği ile de göz dolduran oyuncu, kendisini bu geceye hazırlayan arkadaşlarına da teşekkür etti.

Günümüzde kadınların hem ekonomik hem fiziksel hem de psikolojik açıdan yaşadığı şiddetin anlatıldığı filmde Meral Çetinkaya, Banu Zorlu, Fırat Doğruloğlu, Hülya Duyar, Şerif Bozkurt, Damla Alibeşe gibi isimler rol aldı.

Emre Kavuk’un yönetmenliğini yaptığı dram türündeki filmden çok etkilendiğini belirten Pelin Karahan, zor ama güzel bir iş yaptıklarını anlattı.

Çok emek verilen bu filmin karşılığını bulmasını isteyen Pelin Karahan, “Zorlandığım sahneler oldum. Duygusal olarak çok yoğun ve ağır bir film. Bana da hep öyle işler geliyor” diye konuştu.

Anne olduğu için çok etkilendiğini anlatan oyuncu, fiziksel olarak da zorlandığı sahneler olduğunu sözlerine ekledi.