Ana sayfa Dizi Haberleri Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova’nın tahtını sallayacak dizi TRT1’den geliyor!

Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova’nın tahtını sallayacak dizi TRT1’den geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi de kuşkusuz Bir Zamanlar Çukurova… atv’de 3.sezonu devam eden dizinin müthiş bir hayran kitlesi var. Diziye o kadar bağlı bir kitle ki bu, izleyiciler her bölüm öncesi büyük bir heyecan ile ekran başına geçiyor ve bu her hafta tekrarlanıyor.

Vahide Perçin, Uğur Güneş ve son olarak da Esra Dermancıoğlu’nun ayrılmasına rağmen, dizinin hikayesi öyle başarılı bir şekilde akıyor ki, izleyiciler en önemli karakterler gitmiş olsa da heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen sezon Mucize Doktor’un müthiş çıkışını arkadan izlemişti.Ancak bu sezon Mucize Doktor’a ilgi azalınca da atv dizisi yeniden birincilikleri elde ederek perşembe akşamlarını kapatmıştı.

Ancak yeni bir dizi geliyor. 1 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs, atv’deki rakibinin tahtını sallayabilecek kadar etkileyici bir yapım… Bu sezon çok iddialı dizileri üst üst ekran süren ve gün birinciliklerini de eline geçiren TRT1, şimdi de perşembe akşamlarını gözüne kestirdi.

Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova'nın tahtını sallayacak dizi TRT1'den geliyor! 7

Pazartesi Uyanış Büyük Selçuklu.
Salı Masumlar Apartmanı.
Perşembe Bir Zamanlar Kıbrıs.
Cumartesi Gönül Dağı
Pazar Teşkilat…

Bu 5 önemli diziden 4’ü şu anda yayınlandıkları günün en başarılı yapımı konumunda. Şimdi de perşembe akşamları için Bir Zamanlar Kıbrıs, birincilik için Bir Zamanlar Çukurova ile kapışacak…

Perşembe akşamları artık hiçbir dizi için reyting elde etmek o kadar kolay olmayacak. Mucize Doktor’un bu durumdan nasıl etkileneceği ve Alev Alev dizisinin de ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisi 1963 ile 1974 yılları arasında Kıbrıs Türk halkının adada yaşadığı zulmü ekrana taşıyacak. 20 Temmuz 1974’te yapılan Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar olan dönemde yaşanan acılar izleyicileri ekranda hem kahredecek hem de gözyaşı döktürecek.