Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi reytingde Gönül Dağı’nın ensesine yapıştı ve birincilik istiyor!

Kardeşlerim dizisi reytingde Gönül Dağı’nın ensesine yapıştı ve birincilik istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya başlayan Kardeşlerim dizisinin 5. bölümü de dün akşam yayınlandı. Reyting sonuçları da geldi ve tüm kişiler kategorisinde çok güçlenen atv dizisi, adım adım yükselişine devam etti.

Cumartesi akşamlarının AB ve ABC1 gruplarında kuşkusuz birincilik Gönül Dağı dizisinde ve bunun değişmesi de çok ama çok zor… Zaten Kardeşlerim dizisinin de iddiası tüm kişiler kategorisinde… Gönül Dağı ile tüm kişilerde rekabet edebileceğini gösteren Kardeşlerim, dün akşamki yeni bölümü ile yine reyting yükseltti ve Gönül Dağı’na da çok yaklaştı.

atv, TRT1’in ensesinde ve belki de bir kaç hafta sonra kafa kafaya bir birincilik mücadelesi görebiliriz. Gönül Dağı biraz düşüş yaşar ise Kardeşlerim birinciliği elinden alabilir.

Dün akşam Gönül Dağı tüm kategorilerde birinci sırada yerini aldı. Kardeşlerim ise tüm kategorilerde ikinci oldu. Bu yeni dizi adına çok etkileyici bir sonuç.

Kuzey Yıldızı dizisi sadece tüm kişiler kategorisinde iyi durumda. Ancak AB ve ABC1 gruplarında halen düşük seviyelerde.

Sen Çal Kapımı ise adeta havlu atmaya doğru ilerliyor. Dizinin ortalamanın altına düşen reytingleri bir türlü toparlanmadı. Yine de sıralamada Sen Çal Kapımı’nın AB’de 7. ve ABC1’de de 8. olarak ilk 10 içinde yer alabildiğini belirtelim.

İşte 20 Mart Cuma günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kardeşlerim dizisi reytingde Gönül Dağı'nın ensesine yapıştı ve birincilik istiyor! 8

Kardeşlerim dizisi reytingde Gönül Dağı'nın ensesine yapıştı ve birincilik istiyor! 9