Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Altuğ hafta sonu keyfiyle, Serenay Sarıkaya ise zarafetiyle kıskandırır!

Pınar Altuğ hafta sonu keyfiyle, Serenay Sarıkaya ise zarafetiyle kıskandırır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem olarak izlediğimiz Pınar Altuğ’un hafta sonu keyfi görülmeye değer. Mavi’nin yeni reklamında ortaya çıkan Seray Sarıkaya ise çekimlerden bir paylaşım ile yine hayranlarını mest etmeyi bildi.

Pınar Altuğ, en son instagram’da yayınlanacak bir dizide yer aldı ve başka da bir projesi ortaya çıkmadı. Ünlü oyuncu, eşi ve kızı ile birlikte gününü gün ediyor. Havanın iyi olmasını da değerlendiren Pınar Altuğ, hafta sonu için macera dolu bir Bozcaada seyahati yaptıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu, “Macera dolu bir hafta sonu” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınlayarak birçok hayranını kıskandırdı.

Pınar Altuğ hafta sonu keyfiyle, Serenay Sarıkaya ise zarafetiyle kıskandırır! 8

Mavi firmasının yüzü olan Serenay Sarıkaya, en son yeni reklam filmi ile hayranlarının karşısındaydı. Güzelliği ve fit haliyle göz dolduran oyuncu, yeni bir paylaşım yaptı.

Instagram hesabında 10 milyona yaklaşmakta olan oyuncu, her paylaşımı ile yüzbinlerce beğeni ve binlerce yorum almaya devam ediyor.

“Çekimdeyken hissettiğim, aslında ben” notuyla aşağıdaki afili pozunu yayınlayan ünlü oyuncunun hem tarzı hem de zarafeti hayranlarını bir hayli etkiledi. Takipçiler, “Her halinle güzelsin” diye yorum bıraktı.

Pınar Altuğ hafta sonu keyfiyle, Serenay Sarıkaya ise zarafetiyle kıskandırır! 9