Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, aynı Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin gibi; Mücadeleci, çalışkan, meraklı!..

Pınar Deniz, aynı Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin gibi; Mücadeleci, çalışkan, meraklı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların yükselen yıldızı, genç ve başarılı oyuncu Pınar Deniz, 2 sezondur Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle beğeni topluyor.

Oyuncunun dizide canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’,  güçlü ve başının dikine giden bir karakter. Marie Claire Dergisi’nin Kasım ayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu hakkında dergide kullanılan ifadeler de canlandırdığı karakterle özdeşleşiyor.

Dergiye çarpıcı pozlar veren oyuncu için, “Mücadeleci, vicdanlı, çalışkan ve meraklı… Dünyayı deneyimlemek en önemli önceliklerinden. Pınar Deniz ile yoğun iş temposunun ortasında, İstanbul sokaklarında bir gezintiye çıktık” ifadeleri kullanıldı.

Pınar Deniz, aynı Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin gibi; Mücadeleci, çalışkan, meraklı!.. 7

Kanal D’nin her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, her hafta izleyicileri soru işaretleri ile baş başa bırakıyor. Yargı dizisinin oyuncuları bile hikayenin nasıl gelişeceğini bilmiyor. Senaryo ellerine geldikten sonra sınırlı bilgilere sahip olduklarını belirten Pınar Deniz, senarist Sema Ergenekon’un detayları kimseye söylemediğini ve dizinin yeni bölüm senaryoları geldikçe neler olacağını anladıklarını açıkladı.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı dizide; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı gibi önemli isimler de bulunuyor.