Ana sayfa Dizi Haberleri Kendisiyle dalga geçen dizi olarak bilinen Yasak Elma, başka kanaldaki dizinin tanıtımını yaptı!

Kendisiyle dalga geçen dizi olarak bilinen Yasak Elma, başka kanaldaki dizinin tanıtımını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendisiyle dalga geçen dizi olarak bilinen Yasak Elma’nın altıncı sezonu Fox TV ekranında devam ediyor. Dizinin sezon sonunda final yapması bekleniyor ama Fox TV’nin yayındaki en başarılı yapımı olması nedeniyle, bakarsınız bir sezon daha ekranda kalır.

Yasak Elma dizisinin 153. bölümünde Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri yine sınırları aştı. Ünlü oyuncunun bazı sahnelerde doğaçlama yapmasıyla da Yıldız karakteri uzun süredir çok konuşulan bir dizi karakteri olarak sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Bu sefer de dizinin hikayesi içinde atv’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine gönderme yapıldı. Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox TV’de yayınlanan bir yapımın, atv ekranındaki bir başka diziye yönelik olarak tanıtım anlamı taşıyan bu desteği bir hayli şaşırtıcıydı.

Tabii ki bu destek Yıldız karakterinin üslubu üzerinden yapıldı. Kendisiyle dalga geçen dizi olarak bilinen Yasak Elma bu sefer Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle dalgasını geçti. Tabii ki bu durum önemli bir tanıtım hamlesi olarak da değer buldu.

Yıldız karakteri Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan ile konuşurken, dizilerin isimlerine eleştiri yaparak şöyle konuştu: “Düştüysek kalkmasını da biliriz. Annemin izlediği dizilerden öğreniyorum bu replikleri… Ben dünyaya eşkıya olmaya gelmişim ama bu yalıya sığmazam mesela… Dizilerin adı… ”

Kendisiyle dalga geçen dizi olarak bilinen Yasak Elma, başka kanaldaki dizinin tanıtımını yaptı! 7

Bu sözler aslında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bir eleştiriden daha çok bir tanıtım çabası olarak değerlendirildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından Oktay Kaynarca bu sefer Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı. Bu sefer sadece oyuncu değil, yapımcı olarak da projeyi sırtlayan Oktay Kaynarca, milyonları etkilemeyi bir kez daha başardı.