Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel’in önüne öyle bir fırsat çıktı ki ballı lokma!

Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel’in önüne öyle bir fırsat çıktı ki ballı lokma!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen dizilerinin sevilen üç genç kadın oyuncusu, şu sıralar sosyal medyanın gündeminden düşmeyen isimler. Pınar Deniz, Hande Erçel ve Hafsanur Sancaktutan, rol aldıkları yapımlardaki başarılı performansıyla, pek çok meslektaşının önüne geçerek popüler isimler olmayı başardılar. Bu üç isimle ilgili son gündeme gelen gelişmeler ise ‘bravo’ dedirttiriyor!

Özellikle Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıktan sonra Hande Erçel’in hayran kitlesinde müthiş bir artış yaşanmıştı. Oyuncu, bu dizi ile birlikte dünyada da ciddi bir dikkat çeken isim olarak konuşulmaya başladı. Instagram hesabında pek çok ünlüye nasip olmayacak bir takipçi sayısının olması da durumu ortaya koyuyor! 26 milyon takipçiye sahip oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin 85 ülkede yayınlanmasıyla da gittikçe bu sayıyı büyütüyor!

Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel'in önüne öyle bir fırsat çıktı ki ballı lokma! 9

Hafsanur Sancaktutan ise Son Yaz dizisi ile büyük çıkış yaptı. Alperen Duymaz ile başrolünde oynadığı Fox TV dizisi her ne kadar çok fazla sürmese de Sancaktutan, diziyle birlikte en çok ön plana çıkan isim olmayı başardı. Hafsanur Sancaktutan’ın bu dizideki rolüyle sosyal medyanın gündeminden düşmemeye başladı.

Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel'in önüne öyle bir fırsat çıktı ki ballı lokma! 10

Bir diğer isim Pınar Deniz ise Vatanım Sensin dizisinde büyük dikkat çekmiş ancak sonrasında gelen dizilerinde bazı şanssızlıklar yaşayarak erken final nedeniyle ekrandan uzak kalmıştı. Fakat dönüşü adeta muhteşem oldu ve Yargı dizisi ile şu sıralar sosyal medyayı hayli meşgul eden bir isim. Ceylin rolüyle o kadar sevildi ki Kaan Urgancıoğlu ile ekran partnerliği de ayrı bir detay olarak sürekli gündemde.

Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel'in önüne öyle bir fırsat çıktı ki ballı lokma! 11

Bu üç başarılı genç kadın oyuncu, sadece hayranlarının değil, pek çok yapımcının da dikkatini çekmekte. Özellikle son dönemde sektörde yeni bir yapılanma olarak herkesin merakla takip ettiği Disney Plus’un 2022 için başlattığı Türkiye atağında Pınar Deniz, Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel’in de teklifler aldığı konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli ve Can Yaman ile yapılan anlaşmaların arından, bu kez üç kadın oyuncu ile ilgili çalışmalar da gündemde. Disney Plus için çekilen dizi projelerinde bu isimlerin de yer alacağı ifade edilmekte.

ABD’nin en ünlü eğlence şirketlerinden Disney’in, Türkiye’nin çok konuşulan, oyunculuklarıyla dikkatleri çeken isimleri bir bir bünyesine katmaya başladığı dönemde, Erçel, Sancaktutan ve Deniz’in de bu durumdan nasiplerini alması son derece beklenen bir durumdu aslında.

Türkiye’de rol aldıkları yapımlarla büyük çıkış yapan bu üç oyuncunun, Disney Plus’un radarına takılmış olmaları da meslek hayatlarında önemli dönemeç olacak. Disney Plus, yayın platformunu geniş kitlelere ulaştırmak için birçok ünlü isim ile anlaşmalar yapmayı planlıyor.

Yaz ayları ile birlikte platformun daha da agresif bir şekilde önemli oyuncularla anlaşmalar yapması beklentisi yükseldi. Bu isimler arasında Halit Ergenç ile Şahan Gökbakar’ın da yer aldığı bilgisi geliyor.