Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde izleyiciyi kalbinden vuracak sahneler geliyor!

Yargı dizisinde izleyiciyi kalbinden vuracak sahneler geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yarın akşam 15. bölümüyle ekrana gelecek olan Yargı dizisi, aşk dolu sahnelerle Ceylin ve Ilgaz’ın yakınlaşmasını bekleyen izleyiciye romantik anlar yaşatacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde oynadıkları dizide, iki aşığın ilk kez bu anlarına tanıklık edeceğiz.

Ceylin’in tutuksuz yargılama kararının ardından ailesinin evine gittiği ve sonrasında Ilgaz’ın evine geldiği sahnenin tanıtımı, izleyenleri de bir hayli heyecanlandırdı. Hikayesi ve oyunculuklarıyla konuşulan Yargı’nın yeni bölümü, bu kez romantizmin doruklarına çıkaracak.

Yargı dizisinde izleyiciyi kalbinden vuracak sahneler geliyor! 8

Kana D’de yayınlanan Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin izleyenleri, aslında bu sahneleri uzun zamandır bekliyordu. Ceylin’in aşk itirafından sonra Ilgaz’ın bir türlü harekete geçmemesi, dizinin takipçilerini de geren bir durumdu.

Ceylin’in, Engin kaçarken aracına binmesi ve sonrasında ormanlık bir arazide elinde silahla katil konumuna düşmesi, dizinin hiç tahmin edilemeyen bir gelişmesiydi. Ardından gözaltına alınan Ceylin’in katil olmadığına sonuna kadar inanan Ilgaz’ın, onu savunmak için savcılıktan bile vazgeçmesi, birbirlerine olan bağlılıklarını da ortaya koyan bir gelişme oldu.

Yargı dizisinde izleyiciyi kalbinden vuracak sahneler geliyor! 9

15. bölümde ise iki aşığın bu kez birbirlerine sarılarak uyudukları o sahne, izleyenleri de mest edecek bir sahne olacak. Özellikle Ceylin’in evine gelerek “Gelebilir miyim?” sözlerine Ilgaz’ın verdiği yanıt ise, tanıtımı izleyenlerin içini şimdiden eritti bile!

Ilgaz, “Gel mümkünse de hiç gitme” derken fonda Nilüfer’in ‘Son Arzum’ şarkısı eşliğinde müthiş bir sahne bekliyor izleyenleri…

Senaristliğini Sema Ergenekon’un, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği dizide ayrıca Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk de rol alıyor.

İşte izleyenleri heyecanlandıran o tanıtım…