Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü’nden sevindirici haber!

Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü’nden sevindirici haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran diziler arasında Yaprak Dökümü de yer alıyor. Reşat Nuri Güntekin’in meşhur eserinden aynı isimle uyarlanan dizinin final yapmasının ardından tam 16 sene geçti. Fakat her tekrarıyla dizi izlenmeye ve iyi reytingler almaya devam etti.

İlk bölümü 13 Eylül 2006 yılında ekrana gelen Yaprak Dökümü dizisi, hikayesi, oyunculuklarıyla o dönem büyük bir izleyici kitlesini ekran başına topluyordu. Kadrosunda usta isimler ve başarılı genç oyuncuların rol aldıkları Yaprak Dökümü, dizi sektörüne çok önemli isimleri de kazandıran bir yapım oldu.

Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü'nden sevindirici haber! 8

Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Bedia Ener gibi usta isimlerin oyunculuklarıyla herkesi hayran bıraktırdığı dizi, Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır gibi genç oyuncuların da şöhret olmasını sağlamıştı.

Dizide Halil Ergün Ali Rıza karakterine, Güven Hokna Hayriye’ye hayat veriyordu. Gökçe Bahadır ise Leyla ve Fahriye Evcen de Necla karakteriyle ekranlara gelmekteydi. Aile için dram hikayesi, izleyiciden büyük bir ilgi görmüş ve uzun yıllardır da konuşulan bir dizi olmuştu.

Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü'nden sevindirici haber! 9

Yine bugünün ünlü isimlerinden Neslihan Atagül de bu diziyle birlikte izleyicinin dikkatini çeken bir isimdi. Bennu Yıldırımlar ailenin büyük kızı Fikret’i oynuyordu.

Diziyle ilgili gelen güzel haber ise müdavimlerini ve merak edenleri sevindirecek nitelikte… Yaprak Dökümü’nü yeniden izlemek isteyenler ve hiç izlememiş olanlar için güzel bir fırsat daha çıktı! Dizi, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün saat 11:00’de yeniden yayınlanmaya başlıyor.