Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz için uyumak bile zor, Yargı dizisinin baskısını iliklerinde hissediyor!

Pınar Deniz için uyumak bile zor, Yargı dizisinin baskısını iliklerinde hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz hem başarılı oyunculuk performansıyla hem de özel yaşamıyla gündemden düşmüyor. Kaan Yıldırım ile aşkının ortaya çıkmasının ardından yeniden gündemin ilk sırasına çıkan Pınar Deniz, Yargı dizisinin çok başarılı bir ikinci sezon başlangıcı yapmasıyla da hayranlarının karşısına yeniden çıktı.

Kanal D’nin sürprizlerle dolu dizisinde avukat Ceylin karakteriyle her hafta hayranlarını mest eden bir performans ortaya koyan Pınar Deniz, böyle önemli bir süreçte uyku uyumasının bile kolay olmadığını açıkladı. Çok çalıştığından bahseden oyuncu, katıldığı davette yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Çok çalışmak bence. Ben uyumayıp gerçekten sadece işime odaklandığım bir dönemdeyim. Eğer ben şu anda başarılı bir yerde isem bunu çok çalışmaya, çok istemeye ve çok sevmeye bağlıyorum. Yargı güzel bir açılış yaptı o yüzden biz de çok mutluyuz. Sanki ben de ilk defa yapıyormuş gibi heyecanla izledim: Sonuçtan da mutluyum açıkçası.”

Pınar Deniz için uyumak bile zor, Yargı dizisinin baskısını iliklerinde hissediyor! 8

Reklam anlaşmaları da yapan ve bu nedenle yoğunluğu daha da artan oyuncu, savunabileceği firmaların reklamlarında rol almayı tercih ettiğini söyledi. Kaliteli kumaş takıntısı olduğunu belirten oyuncu, bir kadın giyim markasının yüzü olarak da ekranlarda yer almaya başladı.

Yargı dizisi oyuncu için hayatının en büyük anlamı haline geldi. Sadece günlerce ve saatlerce sette çalışmak değil, pazar akşamları ekran başına geçip kendisini izlemek de oyuncunun vazgeçilmez ritüeli.

Pınar Deniz, kendisini çok eleştiren de birisi olduğunu belirterek, “Objektif izlemeye çalıştığım için kendimi, o yüzden hikayenin içine girip izliyorum. Ben kendisini çok eleştiren birisiyim. O yüzden izleyip nerede yanlış yaptığımı görüp, bir daha onu yapmamaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Pınar Deniz için uyumak bile zor, Yargı dizisinin baskısını iliklerinde hissediyor! 9

Bu sözleri ile mesleği için hem fedakarlık yaptığını hem de kendisini geliştirmek adına sürekli çaba harcadığını ortaya koyan Pınar Deniz, kendisini bir işkolik olarak tanımladı.

İşine bağlı olmanın bir oyuncunun isteyebileceği en büyük şey olabileceğini anlatan oyuncu, üst üste çok sayıda proje yaptığını da ifade etti. Çok seçici olduğunu da belirten Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın da yoğun çalıştığını ve birbirlerine saygı duyduklarını sözlerine ekledi.