Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz özetle diyor ki, daha Yargı dizisinde hiçbir şey görmediniz!

Pınar Deniz özetle diyor ki, daha Yargı dizisinde hiçbir şey görmediniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’incisini düzenlediği “Yılın En İyileri Ödül Töreni” yapıldı ve Yargı dizisi damgasını vurdu. Hem en iyi dizi ödülü hem en iyi kadın hem de en iyi erkek oyuncu ödülleri Kanal D’nin muhteşem projesine verildi.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu da başrolün hakkını verdikleri proje ile, 2022 yılının ilk ödül töreninden ilk ödülleri almanın keyfini yaşadı. Pınar Deniz, dizinin bahtının açık olmasını ve daha birçok ödül almasını diledi.

Ünlü oyuncu, gecede hem şık hem de sempatik görüntüsü ile dikkatleri çekti. Sürekli gülümseyen ve doğallığını da her fırsatta yansıtan Pınar Deniz, “Bu önemli ve anlamlı gecede olduğum için gerçekten çok mutluyum. Çok iyi hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Pınar Deniz özetle diyor ki, daha Yargı dizisinde hiçbir şey görmediniz! 8

Yüz halinden zaten ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunu gösteren Pınar Deniz, hem iş hayatında hem de özel yaşamında mutlu bir dönem geçiriyor. Yargı dizisinin tutmasının yanı sıra Yiğit Kirazcı ile de aşkıyla gündemden düşmeyen oyuncu, kariyerinin en hızlı yükseliş yaşadığı dönemini de yaşıyor.

Pınar Deniz özetle diyor ki, daha Yargı dizisinde hiçbir şey görmediniz! 9

Pınar Deniz, 2022 yılının ilk ödül töreninin şans, uğur ve bereket getirmesini de diledi. Yargı dizisi hakkında konuşan oyuncu, “Yargı güzel bir proje oldu. Şimdiden ödüller almaya başladı. Umarım bahtı daha açık olur, daha da çok ödüllere layık görülür, çok mutluyum içinde olmaktan” diye konuştu.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı sorusunu yanıtlayamayan oyuncu, “Bizim iş öyle bir iş değil” dedi. Senaryoya tüm ekip olarak şaşırdıklarını ifade eden oyuncu, şöyle konuştu:

“Bizim senaryo genelde finalinde herkesin şok içerisinde kaldığı bir durumda bitiyor. O yüzden çok fazla spoiler veremiyoruz. O yüzden insanları heyecanlandıracak ve şaşırtacak bölümler geliyor. En azından hikayesini biliyorum. Dizi yoğun gidiyor. Şu anda zaten çalışıyoruz. Ekibi çok seviyorum, oyuncu arkadaşlarımı çok seviyorum. İyi bir işin içinde olmak, gerçekten karşılığını bulması çok değerli. O yüzden de çok mutluyum.”