Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes bu soruyu merak ediyor; Kanunsuz Topraklar final mi yapar, devam mı eder?

Herkes bu soruyu merak ediyor; Kanunsuz Topraklar final mi yapar, devam mı eder?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin akıbeti konusunda dizinin hayranları sosyal medyada birçok yorum yapmaya başladı. Bu yorumlarda final en çok akla gelen seçenek oldu… Bunun nedeni ise dizinin 13. bölümünde elde edilen reytinglerin bir hayli düşük gelmesi oldu.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizi yüksek bütçesi ile biliniyor. Sezonun en başarıllı dizilerinden birisi olması beklenirken, orta sıralarda açılış yapan ve ciddi de bir atak gerçekleştiremeyen Kanunsuz Topraklar için zaman aleyhine işliyor.

Dizide Davut ile Gülfem’in hikayesi gelişiyor ve sadık izleyiciler gidişattan memnun. Ancak hikayeyi sevdirmek adına yeni izleyicilerin bir türlü katılmaması, var olanların da yavaş yavaş azalmaya başladığının reytinglerle anlaşılması sıkıntılı bir dönemin geldiğini gösteriyor.

Dizinin ilk 12 bölümlük döneminde ortalamanın üzerinde kalan reytingler ilk kez iki haftalık aradan sonra ortalama oranların altına geriledi… Bu da hikayeye olan ilgi de bir azalma olduğu anlamına geliyor.

Oysa ki 13. bölüm için büyük bir emek verildi ve çok özel sahnelerle güçlü bir kurgu izleyicilere sunuldu. Ancak bu kadar iyi görselliğe rağmen, başarılı oyunculuk performansları reytinglerde karşılık bulmadı.

Kanunsuz Topraklar dizi hayranları sosyal medyada “devam eder mi, yoksa final yapar mı?” şeklinde sorular sormaya başladı. Fox TV’nin bu reytinglerden daha iyi oranlar elde eden Masumiyet isimli dizisini geçen sezon yüksek bütçesi nedeniyle aşırı zarar yazdığı için yayından kaldırdığını unutmamak lazım.

Kanunsuz Topraklar dizisinin reytinglerdeki durumu Masumiyet’ten biraz daha aşağıda. Yani Fox TV yönetiminin şu anda elinde yeni bir dizi olmaması belki bir süre Kanunsuz Topraklar’ın lehine gibi görünebilir ama, maliyetler artarsa kanal yönetimi bir final kararı almaktan çekinmeyecektir.

26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 14 bölümden ilk fragman da paylaşıldı. Yine heyecanlı olaylar izleyicileri bekliyor.