Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman mı, yoksa Kerem Bürsin mi? Demet Özdemir kiminle partner olsun?

Can Yaman mı, yoksa Kerem Bürsin mi? Demet Özdemir kiminle partner olsun?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ardından Aşk Taktikleri isimli sinema filmini çeken Demet Özdemir, 2022 yılında ne yapacak? Dizi hayranları bu soruya yanıt arıyor. Ünlü oyuncuya gelen birçok teklif olduğu biliniyor. Ancak henüz bu teklifler arasında Demet Özdemir’in oynamak istediği bir proje olmadığı da biliniyor.

Demet Özdemir için hayranlarının son gelişmelere bakarak çok etkili bir dizide yer almasına yönelik beklentileri arttı. Disney Plus için hazırlanmakta olan Can Yaman’ın yeni dizisinde partnerinin Demet Özdemir olmasını isteyenler çok. Hatta Can Yaman’ın da böyle bir istekte bulunduğu yönündeki iddialar da ortalığı hareketlendirdi. Ancak bunlar sadece iddia… Erkenci Kuş gibi tüm dünyada kabul görmüş bir diziden sonra ikili yeniden bir proje için buluşursa bunun çok ses getireceği de bir gerçek.

Can Yaman mı, yoksa Kerem Bürsin mi? Demet Özdemir kiminle partner olsun? 8

Demet Özdemir’e yapılan teklifler arasında bir başka Disney projesi de var. Bu projede Kerem Bürsin’in de adı geçiyor. MF Yapım tarafından hazırlıkları süren yeni dizi çalışması için etkili bir başrol çifti aranıyor…

Sen Çal Kapımı’nda MF Yapım ile çalışan Kerem Bürsin ilk akla gelen isim ve oyuncu ile görüşmelerin başladığı haberleri de geliyor.

Ancak yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Kerem Bürsin’in düşünüldüğü dizinin kadın başrolü için de Demet Özdemir’in ismi geçiyor.

Can Yaman mı, yoksa Kerem Bürsin mi? Demet Özdemir kiminle partner olsun? 9

Demet Özdemir, eski partneri Can Yaman ile mi yoksa son dönemin öne çıkan isimlerinden Kerem Bürsin ile mi partner olsun? İşte bu soruyu dizi hayranları sosyal medyada sorup kendi fikirlerini ortaya koyuyor.

Demet Özdemir’in nasıl bir tercih yapacağını ise kimse bilmiyor. Ünlü oyuncu yeni bir dizi için arayışta ve bu konuda hayranları da heyecanla yeni gelişmeleri bekliyor .