Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz söylemişti, Yargı dizisinde gerçeği öğrenmeye hazır mısınız?

Pınar Deniz söylemişti, Yargı dizisinde gerçeği öğrenmeye hazır mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde ilk 3 bölüm çok başarılı bir çıkış yaptı. Dizinin reytinglerde iyi sonuçlar alması ve son bölümün tüm kategorilerde ikinci olması önemli bir gelişmeydi. Teşkilat isimli TRT1 dizisine birincilikte rakip olmaya başlayan Yargı’nın önümüzdeki iki bölümünü kaçırmamanız gerekiyor.

Pınar Deniz, dizinin dördüncü bölümünün fragmanları dönmeye başladığı sırada sosyal medyadan yaptığı açıklama ile heyecanı yükseltti. Beşinci bölümün senaryosunun kapağını paylaşan oyuncu, çok heyecanlandığını belirtti. “Bu nasıl bir bölüm” diyerek şaşırdığını ifade eden Pınar Deniz, Yargı dizisi için etkili bir tanıtım yapmış oldu.  Oyuncunun bu paylaşımı ile birlikte beşinci bölüm daha da çok merak edilmeye başlandı.

Pınar Deniz söylemişti, Yargı dizisinde gerçeği öğrenmeye hazır mısınız? 2

10 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak dördüncü bölümde bazı detaylar ortaya çıkacak. Ancak gerçeğin net bir şekilde izleyicinin karşısına getirilmesi beşinci bölümde yaşanacak. Pınar Deniz de izleyicilere yeni bölümleri kaçırmamaları tavsiyesinde bulundu.

Yargı dizisinin fragmanlarında da bu duruma dikkat çekiliyor. Özellikle de dördüncü ve beşinci bölümlerin çok önemli olduğuna işaret ediliyor. Dizi ekibi hem heyecanı artırmak hem de reytingleri biraz daha yukarıya çekerek birinci olmak adına izleyicileri ekrana çekecek bir gizem oluşturdu.

Pınar Deniz söylemişti, Yargı dizisinde gerçeği öğrenmeye hazır mısınız? 3

İnci’nin katilini öğrenmeye hazır mısınız? İşte bu soru fragmana yansıtıldı. Dizinin hayranlarına gerçeğin ortaya çıkacağına yönelik mesaj verildi. İşte bu nedenle de dördüncü ve beşinci bölümü izleyicilerin kaçırmaması gerekiyor.

“Bu sırrı sen çözeceksin” diye verilen mesajda da izleyicilere yeni bölümleri dikkatle takip etmesi gerektiği mesajı veriliyor.