Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde yeni gelişmeler düğümün çözülmesini sağlayacak!

Yargı dizisinde yeni gelişmeler düğümün çözülmesini sağlayacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı, etkileyici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Tanıtıma Çınar’ın İnci’nin cinayet gecesi hocasının evinden çıktıktan sonra ne yaptığını bildiğini söylemesi damga vuruyor.

Pazar akşamlarının hikayesi ile izleyicileri çok etkileyen yeni dizisi, başrolde yer alan oyuncuların güçlü performansları ile de sosyal medyada çok konuşulan bir yapım oldu. Teşkilat gibi çok etkili bir dizinin yanında yükseliş sergileyen Yargı, böyle devam ederse birinciliğin de adayı haline gelecektir.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrollerinde bir araya geldiği ‘Yargı’nın bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin fragmandı bazı ipuçları bulunuyor. Ceylin, babasının Savcı Pars’a söyledikleriyle yıkılırken babasından hesap soruyor. Ilgaz’ın, eski nişanlısı Neva’nın İstanbul’a dönüp Ilgaz’la aynı adliyede çalışmaya başlaması herkesi şaşırtırken Gül kızının ölümünü kabullenemiyor.

Çınar’ın Ceylin’e İnci’nin cinayet gecesi hocasının evinden çıktıktan sonra ne yaptığını bildiğini söylemesi ise heyecan dolu yeni bölümün habercisi oluyor.

Yargı dizisinin youtube kanalında yayınlanan 4. bölümden 2. fragman büyük ilgi çekti. Fragman için 1 milyona yakın izlenme kısa sürede gerçekleşti ve youtube trend videolar listesinde de 12. sıraya kadar yükseldi.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.

‘Yargı’ her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.