Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Yargı dizisinde ilk uyarıyı hayranlarından aldı!

Pınar Deniz, Yargı dizisinde ilk uyarıyı hayranlarından aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisinden sonra Aşk 101 ile akılda kalıcı oldu. Oyuncu televizyon ekranında ise kendisine çok önemli bir fırsat buldu. Yargı isimli dizide Avukat Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, yeni sezonun en etkili isimlerinden birisi olmaya da aday görünüyor.

Kanal D ekranında başlayan Yargı dizisinde Aşk 101’den zaten çok beğenilen Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz buluşmasının yaşanması hayranları çok mutlu etti. Dizinin güçlü bir izleyici kitlesinin olacağı da hem hikayenin sağlam olmasından hem oyuncuların hayranlarının sosyal medyadaki yorumlarından anlaşılıyor.

Kaan Urgancıoğlu’nun savcı karakterine çok yakıştıran dizi hayranları Pınar Deniz’i de yeni rolünde beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. Sosyal medyaya yansıyan bu yorumlarda, “Pınar Deniz rolüne çok yakışmış” ifadelerini görebilirsiniz.

Bir avukatın kazanmak için her yolu seçebilir olduğu şeklindeki bir mesajın verilmemesi gerektiği konusunda ise sosyal medyada bir duyarlılık ortaya çıktı. Bazı dizi hayranları Avukat Ceylin karakterinin dizideki her durumunun çok iyi düşünülmesi gerektiğini ifade ediyor.

Avukatlık mesleğini farklı algı oluşturabilecek konulardan kaçınılması gerektiğine değinen dizi hayranları, avukatlara yönelik önyargı oluşturabilecek sahnelerin riskine değindi…

Pınar Deniz, Yargı dizisinde ilk uyarıyı hayranlarından aldı! 7

Avukatların müvekkillerini haklı çıkarmak için her yolu deneyebileceği gibi bir izlenimin iyi olmayacağını belirten birçok dizi hayranı, Pınar Deniz’in rolünün bu noktada ne kadar kritik olduğuna değiniyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun uyumunu da çok başarılı bulan dizi hayranları, hikayenin ilk bölümüyle çok iyi bir açılış sergilediğini düşünüyor. Senarist Sema Ergenekon’un iki yıllık çabasının ürünü olan Yargı dizisi, Pınar Deniz’in başarılı çıkışıyla da hayranlarını memnun etti.

Pınar Deniz’in güzelliği, asaleti ve yeteneğine dikkat çeken hayranları, Ceylin karakterinin zekası ve özgüvenine de dikkat çekti.