Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisinde her şeyi bozacak büyük tehlike!

Uzak Şehrin Masalı dizisinde her şeyi bozacak büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzak Şehrin Masalı dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Pazar akşamları yayınlanan dizinin ikinci bölümü de ekrana geldi… Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi var.

Reytingleri ile Fox TV’yi tam olarak tatmin etmese bile Uzak Şehrin Masalı dizisi kendi izleyicisini oluşturup, devam edebilecek bir proje olarak öne çıkıyor. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi sonuçlar alması beklenen dizide önemli bir tehlikeye de dikkat çekmek lazım.

Dizi hayranları dram yapımı olan Uzak Şehrin Masalı’ın beğendi. Oyunculuk performansları ve hikayenin görüntüsü de iyi. Ancak iki kız kardeşin aynı adama aşık olması gibi bir durum oluşur ise, daha şimdiden buna karşı çıkan hayranlar sosyal medyada mesajlar paylaşmaya başladı.

Uzak Şehrin Masalı dizisinde her şeyi bozacak büyük tehlike! 8

Birçok dizide zaten izleyiciyi rahatsız eden bu tür iki kardeşin aynı kişiye aşık olması durumunu izleyiciler görmekten sıkıldı. Bu tür yapımlara sosyal medyada da tepki giderek artıyor. Dizi hayranları Begüm Birgören’in canlandırdığı Sonay ile Aslıhan Güner’in canlandırdığı Umay karakterlerinin bir erkek yüzünden karşı karşıya gelmesini istemiyor.

Senaristlere mesaj yollayan izleyiciler, Barıç Kılıç’ın canlandırdığı Kürşat karakteri için böyle bir senaryo yazıldı ise bunun değiştirilmesini de talep ediyor. Bir dizi hayranı bu konuda şöyle yazdı:

“Dizi güzel ancak hep yapılanı yapıp iki kardeşi bir erkek için birbirine düşürmeyin. İğrenç örnekler vererek reyting kazanmaya çalışmayın lütfen.”

Uzak Şehrin Masalı dizisinde her şeyi bozacak büyük tehlike! 9

Bu tür yorumlara güçlü destek de geliyor. Senaristin böyle bir adım atması durumunda bunun dizinin gidişatı için iyi olmayacağını belirten birçok yorum görebilirsiniz.

Aile olarak izlenebilecek bir dizi olduğunun altını çizen hayranlar, “Lütfen güzel dizimizi aile dizisi yapın, iki kardeşi bir adama aşık etmeyin, kötü örnek olmayın” diye uyarılar yapıyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 26 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan 3. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Aşağıdaki videodan yeni bölümden ilk detayları izleyebilirsiniz.