Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi ile Yargı dizisi arasında ilginç bir yarış başladı!

Son Yaz dizisi ile Yargı dizisi arasında ilginç bir yarış başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz dizisi çok başarılı bir çıkış yaptı. Dizinin ikinci sezonu da Cumartesi günü başladı ve hikaye yine izleyicileri mest etti. Son Yaz dizisinde başrollerde yer alan isimlerden birisi de Ali Atay… Uzun bir aradan sonra televizyon ekranına geri dönen Ali Atay, Savcı Selim Kara karakterine hayat veriyor.

Son Yaz hayranlarının savcı karakterine çok yakıştırdıkları Selim Kara, kendine has tavırları ve fevri çıkışları ile izleyicilerden çok ilgi gördü. Savcı Selim karakteri de Ali Atay’a çok yakıştırıldı. Ancak usta aktörün artık ciddi bir rakibi var…

Yargı dizisi Pazar akşamları yayınlanmaya başlandı. Dizide Pınar Deniz ile birlikte Kaan Urgancıoğlu başrolde yer alıyor… Urgancıoğlu da uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaparak hayranlarını sevindirdi.

Savcı Ilgaz olarak izlediğimiz Kaan Urgancıoğlu’nu rolüne çok yakıştıran hayranları, “Sanki savcı olmak için doğmuş” diye yorumlar yaptı. Benzer yorumlar Ali Atay için de yapılmıştı ve yapılmaya devam ediliyor.

Son Yaz dizisi ile Yargı dizisi arasında ilginç bir yarış başladı! 8

Ekranda iki savcı karakterinin yarışı da ilginç bir deneyim olacak. Savcı Selim mi yoksa Savcı Ilgaz mı? Hangisi rolüne daha çok yakışıyor, Ali Atay mı yoksak Kaan Urgancıoğlu mu?

İki ünlü ismin hayranları artık bu sorunun yanıtını arıyor. Kimileri Ali Atay’ın öne çıktığını düşünüyor, kimileri ise daha birinci bölümü yayınlanan Yargı dizisindeki Savcı Ilgaz’ı öne çıkartıyor.

Son Yaz dizisi ile Yargı dizisi arasında ilginç bir yarış başladı! 9

Son Yaz ile Yargı dizileri arasında bu savcı karakterinin kime daha çok yakıştığı konusu da yeni bir tartışma olarak sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Sizce hangisi savcı karakterine daha çok yakışıyor?