Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’in Disney Plus anlaşması kafaları karıştırdı! Peki Yargı ne olacak?

Pınar Deniz’in Disney Plus anlaşması kafaları karıştırdı! Peki Yargı ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uluslararası dijital yayın platformu Disney Plus bu yaz Türkiye pazarına giriyor. Türkiye’ye çok hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen platform şimdiye kadar Türkiye’nin en popüler birkaç oyuncusuyla anlaşma yaptı bile. Bu kişilerden biri de Pınar Deniz. Halen reytinglerde birinciliğe çıkan Yargı dizisinin başrol oyuncusunun bu anlaşması diziyi sevenlerin kafasını karıştırdı.

Bu sezonun en başarılı işi olan Yargı yükselişini sürdürüyor. Bugüne kadar rakibi olan TRT 1 dizisi Teşkilat’ın birinciliğini bir türlü ele geçiremeyen Yargı, 15 bölümüyle bunu başardı. Teşkilat’ı geçerek reytinglerde birinci oldu.

Dizinin yüzde 100 yerli üretim heyecanlı senaryosu, oyuncuların başarılı performansı diziyi zirveye ulaştırdı. Genç oyuncu Pınar Deniz’de baş karakterlerden biri olan Ceylin’i canlandırırken gösterdiği performansla kariyerinin en büyük sıçramasını yaptı.

Pınar Deniz'in Disney Plus anlaşması kafaları karıştırdı! Peki Yargı ne olacak? 7

Yetenekli oyuncunun ağustos ayında Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus’la anlaşma yaptığı kesinleşti. Bu durumda Pınar Deniz, Disney Plus için dizi çekecek. Peki bu durumda Yargı dizisi ne olacak?

Yargı izleyicisinin kafasında bu durum çok büyük bir soru işareti yarattı. Bu durumda dizinin final yapması olasılıklardan birisi. Ya da Pınar Deniz diziden ayrılacak ve Yargı Ceylin’siz devam edecek. Bir başka ihtimal ile oyuncu iki projeyi bir arada götürecek şekilde bir planlama yaparak daha çok çalışacak.

Pınar Deniz’in durumunun ne olacağı ile ilgili belirsizlik izleyicilerin kafasını meşgul etmeye başladı. Sosyal medyada birçok dizi hayranı gelişmelerin nasıl sonuçlanacağını bekliyor.

Ceylin karakteri olmazsa bu durumun Yargı’nın reytinglerini olumsuz etkilemesi çok büyük bir olasılık. Nitekim Masumlar Apartmanı da başroldeki Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılmasıyla bir daha eski reytinglerini yakalayamadı.

Pınar Deniz son dönemin en gözde kadın oyuncularından birisi ve birçok teklif alıyor. Yargı ile de çok büyük bir çıkış yakalayan oyuncunun reytingler böyle iyi gittiği sürece projeden kopması gerçekçi olmayacaktır. Dizi hayranlarının Disney Plus endişesi olabilir ama belki de Yargı’nın sezon arasında Pınar Deniz bir boşluk yaratarak işleri kolaylaştırabilir.

Sonuç olarak, sosyal medyada yer alan Pınar Deniz’in Yargı dizisindeki durumu ile ilgili karmaşanın herhangi bir sıkıntıya yol açmadan çözülmesi ihtimali daha yüksek gözüküyor.