Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın ‘Ayaz’ı Anıl Altan’ın şapkası sosyal medyayı ikiye böldü!..

Aşk Mantık İntikam’ın ‘Ayaz’ı Anıl Altan’ın şapkası sosyal medyayı ikiye böldü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Anıl Altan’ın uzun bir aradan sonra Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosuna dahil olması hayranlarını çok mutlu etti.

Kaderimin Yazıldığı Gün, Güneşin Kızları, Arka Sıradakiler gibi pek çok yapımla izleyici karşısına çıkan oyuncu en son 2018 yılındaki Çember dizisiyle ekranlara gelmişti.

Oyuncu 2018 yılındaki Çember dizisinden bu yana setlerde yer almıyordu. 4 yıl aradan sonra setlere dönen Anıl Altan Aşk Mantık İntikam’da ‘Ayaz’ karakterine hayat veriyor.

Meslektaşı Pelin Akil ile evli olan oyuncunun Alin ve Lina isimli ikiz kızları var. Anıl Altan setlere verdiği arada kızlarıyla ilgilendi. Sosyal medyada sık sık çocuklarıyla birlikte eğlenceli videolar paylaşan Anıl Altan’ın geniş bir hayran kitlesi var.

Oyuncunun son instagram paylaşımı hayranlarını mest etti. Fotoğraftaki bir detay ise oyuncunun sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü.

Aşk Mantık İntikam'ın 'Ayaz'ı Anıl Altan'ın şapkası sosyal medyayı ikiye böldü!.. 8

Oyuncunun şapka merakını bilen bazı hayranları Anıl Altan’ın şapka seçimini beğenirken bazı takipçileri ise şapkayı oyuncuya yakıştıramadı.

Anıl Altan’ın zafer işareti yaptığı fotoğrafa bir kısım hayranı, ‘Bu şapka da diğerleri gibi çok yakışmış’ yorumunu yaparken bir kısım takipçisi ise, ‘Bu şapka modeli kimseye yakışmıyor maalesef’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Aşk Mantık İntikam'ın 'Ayaz'ı Anıl Altan'ın şapkası sosyal medyayı ikiye böldü!.. 9