Ana sayfa Dizi Haberleri Rakiplerinden farklı olarak ağır konusuyla Kalp Yarası farkını nasıl ortaya koyacak?

Rakiplerinden farklı olarak ağır konusuyla Kalp Yarası farkını nasıl ortaya koyacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süreç Film tarafından çekilen Kalp Yarası dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin yeni yayınlanan tanıtımındaki son derece tanıdık sahneler, dinamik ve komik yaz dizileri arasından sıyrılmaya çalışacak. Ortaya çıkacak sonuç belki de izleyicinin beklentisini ortaya koyacak.

Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç ve Rıza Akın gibi usta isimlerin eşlik ettiği Kalp Yarası çok yakında ATV ekranlarında olacak. Antakya’nın etkileyici coğrafyasında çekilen dizi, Tomris Giritlioğlu’nun bir hikayesinden uyarlandı.

Kalp Yarası, Antakya’nın köklü ailelerinden birinin veliahtı Ferit ile hayatta kendi ayakları üzerinde durmayı her şeyin önüne koyan Ayşe’nin imkansızlıklara direnen aşk öyküsünü anlatacak. Sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizinin yeni tanıtımı, dizinin gidişatıyla ilgili de ipuçları veriyor.

Tanıtımından anlaşıldığı kadarıyla Kalp Yarası, yine Anadolu’nun zengin ailelerinin hakim olduğu bir drama olacak. Zengin erkek ve ailesi tarafından ona layık görülmeyen bir kadının aşkını anlatacak dizinin hikayesi oldukça tanıdık ancak bu yazın diğer dizileri olan rakiplerinden çok farklı.

Bu yaz birer birer ekranlara gelmeye başlayan dizilerin büyük çoğunluğu komedi ve eğlence ağırlıklı. Öyle olmayanlar da Cam Tavanlar gibi, iş hayatındaki güçlü kadın imajını ön plana çıkaran farklı hikayeye sahip yapımlar. Kalp Yarası ise tüm bu dizilerin yanında biraz daha ağır kalacak.

Dolayısıyla yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın, senaryo yazarlığını Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad’ın üstlendiği Kalp Yarası’nı büyük bir sınav bekliyor. Kalp Yarası ağır hikayesiyle ya rakiplerinin gerisinde kalacak ya da alacağı yüksek reytinglerde izleyicilerin aslında böyle bir dizi beklediğinin de işareti olacak.