Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde izleyiciler alınan son karara çok sevinecek!

Ramo dizisinde izleyiciler alınan son karara çok sevinecek!

tarafından ker_def

Ramo dizisi bu sezonun aksiyonu bol yapımlarından birisi… İlk sezonunda beklediği ilgili bulamayan yapım, ikinci sezonunda amacına ulaşmıştı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Show TV dizisinde yaşanan koronavirüs sorunları yaşanmış ve çekimler iptal edilmişti. Dizinin 36. yeni bölümü de bu nedenle Cuma akşamı yayınlanamadı. Seni Çok Bekledim ve Akıncı dizilerinin Cuma akşamı yaşadığı yükseliş de Ramo’nun yokluğuna bağlandı…

Her hafta aksiyon arayan izleyicinin tercihi olan Ramo’nun yayınlanmaması birçok izleyiciyi üzmüştü. Dizide işler yoluna girdi, çekimler başladı ve alınan son karar da 36. bölümün 19 Mart Cuma günü yayınlanması şeklinde oldu… Yani Ramo geri dönüyor. Koronavirüs sıkıntısı sadece 1 haftalık araya neden oldu ve bu ara uzamayacak.

Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Bu paylaşım ile birlikte de geri dönüş izleyiciye duyurulmuş oldu. Heyecan dolu gelişmelerin sinyallerini veren sahnede Ramo, büyük patronları yok etmek için planını yapıyor.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Emre Kınay, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

RAMO’DA 35. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldırım’ın kardeşi Kudret, Ramo’nun karşısına çıkarak ona meydan okudu. Hem kendi gücünü göstermek hem de Ramo’yu test etmek isteyen Kudret’in oyunu, gerilim dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Ramo ise testi geçerek kim olduğunu Kudret’e de gösterdi. Ramo’yu yanına alan Kudret, onu bambaşka bir dünyanın içine sürükledi. Ramo, Kudret ile birlikte masaya oturarak önemli isimlerle tanıştı. Ramo, giderek oyunun içine daha da dahil olurken, İstanbul’daki güç savaşlarında yeni bir yola çıktı.

Yaptığı operasyonla Şerif’i kaçıran Ramo, sistem hakkındaki tüm gerçekleri öğrendi. Şerif’i hain olarak Kudret’in karşısına çıkarınca, sistemde üç büyük patron olduğu ve Şerif’in de bu patronlardan biri olduğunu ortaya çıktı. Yıldırım’dan boşalan yere geçerek patronlardan biri Mazhar olurken, tüm bu yaşananların aslında Ramo’nun planının bir parçası çıkması ise herkesi şoke etti. Ramo, büyük planıyla Mazhar’ın büyük patronlardan biri olmasını sağlarken, kendisi de nihai hedefine ulaşarak üç büyük patronun yüzünü gördü.