Ana sayfa Dizi Haberleri Dizileri patır patır dökülen Star TV’de iki büyük karar!

Dizileri patır patır dökülen Star TV’de iki büyük karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Star TV için diziler konusunda iyi geçmiyor… Sezon başından bu yana kanalın yüzü bir türlü dizileri nedeniyle gülmedi. Bir ara iyi giden Sefirin Kızı, pazartesi akşamları iyi sonuçlar alıyordu. Ancak, son dönemde değişen hikaye sonucu birçok izleyici kaybı yaşadı. Yine de Star TV’nin şu anda görünen en iyi reytingleri alan dizisi Sefirin Kızı…

Bu sezon kanal iddialı diziler ekrana getirdi. Ancak finaller de üst üste yaşandı. Sezon başından bu yana Star TV’nin 4 dizisi yayından kaldırıldı. Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde ve son olarak da Sol Yanım ekrana veda eden yapımlar oldu.

Tüm bu dizilerin yayından kaldırılma nedenleri de aynı, düşük kalan reytingler… Şimdi de bunlara Akrep dizisinin eklenme ihtimali var… Çünkü dizi perşembe akşamları zorlanıyor ve son reytingler gerçekten çok düşük geldi. Star TV, henüz bir final kararı almadı ve diziyi devam ettirme isteğinde. Ancak reytingler nedeniyle bu mümkün olmayabilir. Bekleyip göreceğiz.

Diziler nedeniyle büyük sorun yaşayan Star TV, önümüzdeki dönem için ise yeni ataklar yapma niyetinde. Şimdiden 2 dizinin kanal için hazırlandığı ortaya çıktı.

Yaz aylarında ekrana gelmesi beklenen, Ay Yapım imzalı bir dizi geliyor. Ali Bilgin yönetmen koltuğunda ve yaz aylarına uygun eğlenceli bir yapım olması bekleniyor.

Ayrıca Süreç Film tarafından da yeni dizi hazırlığı ortaya çıktı. Yine Star TV için hazırlanmakta olan bu yeni dizi, The Baker And The Beauty isimli dizinin uyarlaması olacak. Yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş oturacak.

Star TV’nin diziler konusundaki şanssızlığı bu iki yapım ile ortadan kalkacak mı bilinmiyor. Ancak kanal yönetiminin Seni Çok Bekledim için hem Sol Yanım hem de Akrep dizilerinin gününü değiştirmesi çok eleştirildi. Reyting düşüşlerinin de altında bu kararın yattığı biliniyor.

Seni Çok Bekledim ise beklentileri tam olarak karşılayamadı. Yine de son bölüm iyi oranlar aldı ve umut ışığı yaktı…