Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisine çok sevilen yeni bir ünlü isim katıldı!

Ramo dizisine çok sevilen yeni bir ünlü isim katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Ramo dizisinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisi başrolde bulunuyor. Her hafta izleyiciye yüksek bir aksiyon vaat eden dizi, reyting sonuçlarıyla da iyi gidişini sürdürüyor.

Show TV’nin en sevilen dizilerinden olan Ramo, 3. sezonda da yayınlanacak mı, bu konuyla ilgili bir karar henüz yok. Ancak tahminler dizinin devam edeceği yönünde. Zira gelecek sezon da dizi bu temposunu sürdürebilecek kaliteye sahip ve izleyicilerini de ekranda tutabilecek bir görüntüde…

Ramo dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya da devam ediyor. Önümüzdeki 2 bölümde izleyicilerle buluşacak olan yeni ünlü isim Renan Bilek…

Ramo dizisine çok sevilen yeni bir ünlü isim katıldı! 7

TV100’ün haberine göre Renan Bilek, konuk oyuncu olarak Ramo dizisine geliyor.Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda bir başka ünlü isim Atilla Olgaç da dizide yerini almıştı.

Çağatay Tosun’un başarılı yönetmenliğinde, güçlü kurgusu ile dikkat çeken Ramo’nin 38. ve 39. yeni bölümlerinde Renan Bilek’i Silahtar isimli karakter ile izleyebileceksiniz.

Renan Bilek, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Süleyman karakteri ile hafızalara yazılmıştı. Doksonlar dizisinde Bekir, Yeşil Deniz’de Hilmi, Yeni Gelin’de Kamil, Sevgili Geçmiş’te Komiser Akif ve geçen yaz aylarında da Çatı Katı Aşk’ta Celal karakterlerine hayat vermişti.