Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları çok merak ediyordu, haber geldi! Zeynep Çamcı’ya yeni dizi teklifi var!

Hayranları çok merak ediyordu, haber geldi! Zeynep Çamcı’ya yeni dizi teklifi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ve dijital platformlar arasında müthiş bir dizi rekabeti yaşanıyor. Son dönemde bir biri ardına başlatılan projeler ile oyuncularda da büyük bir sirkülasyon yaşanıyor. Ünlü yönetmen Selçuk Aydemir’in hazırlıklarını sürdürdüğü Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi için önemli görüşmeler yapılıyor.

Komedi yapımlarındaki maharetleri ile bilinen Selçuk Aydemir, Adım Başı Kafe isimli bir diziye başlamıştı ve çekimlerin de Nisan ayında başlatılması planlanıyordu. Şimdi de bu proje için görüşme halinde bulunulan oyuncular hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Görüşme yapılan isimlerden birisi Zeynep Çamcı… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncuya teklif gitti.

Hayranları çok merak ediyordu, haber geldi! Zeynep Çamcı'ya yeni dizi teklifi var! 8

Çamcı televizyon ekranında en son Azı Zehra isimli diziyle 2018 yılında gelmişti. 2 yıldan uzun süredir de ekranda görünmüyor. Oyuncu Gain platformunda yayınlanan Terapist isimli dizide ise Ayşe karakterine hayat vererek, geçtiğimiz aylarda yeniden dizi setlerinde göründü…

Yine bir başka dijital proje teklifi alan Çamcı, ne yanıt verecek henüz bilinmiyor. Selçuk Aydemir’in yoğun bir hazırlık döneminde olduğu Adım Başı Kafe dizisinde düşünülen bir başka isim de Emrah Kaman…

Hayranları çok merak ediyordu, haber geldi! Zeynep Çamcı'ya yeni dizi teklifi var! 9

Kardeş Payı dizisindeki Emrah olarak akıllarda kalan oyuncu, geçtiğimiz sezon Aile Şirketi dijital isimli dizide de Harun karakteri ile yer almıştı.

Zeynep Çamcı ile Emrah Kaman buluşması gerçekleşecek mi, yakında ortaya çıkacaktır.