Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisine katılacak yeni karakter şimdiden merak konusu oldu!

Ramo dizisine katılacak yeni karakter şimdiden merak konusu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisine yeni bir karakter geliyor. Dün akşam 22. bölümü yayınlanan dizi, her hafta şaşırtıcı hamlelerle izleyenleri ekrana bağlıyor. Bu hafta diziye Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Mazhar karakteri katılmıştı. Önümüzdeki haftalarda ise bir sürpriz karakter daha geliyor!

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları Ramo dizisinde heyecanı arttıracak gelişmeler hız kesmiyor. Serdengeçti’lerin başındaki Sarraf’ın planıyla Ramo, örgütün başına geçmişti. Cihangir’in kendisini öldürmesine engel olmak için de Sarraf’ın planıyla onun cesedini götürdüğü kişiler tarafından da dokunulmazlık almıştı.

İşte bu noktada Mazhar ortaya çıktı. Cihangir’in de dahil olduğu çetenin başındaki adamın sağ kolu olan Mazhar, Ramo’nun ensesine çöktü ve onun Komiser Mahir’i öldürmesini istedi. Ramo, Mahir’i silah doğrulttuğunda da videodan izliyorlardı.

Ramo dizisine katılacak yeni karakter şimdiden merak konusu oldu! 8

22. bölümün son sahnesi burada bitti ama yeni bölümlerde başka heyecanlar izleyenleri bekliyor. Yeni bir kadın karakter diziye dahil olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre, en son TRT1’in Vuslat dizisinde rol alan Gözde Kaya, Ramo dizisine geliyor.

Bu karakter diziye başka neler katacak izleyip göreceğiz ama Kaya’nın Ramo dizisinde Nadya isimli bir Rus mafya liderinin eşini oynayacağı ifade ediliyor.

İzleyip göreceğiz bu sürpriz karakterin diziye nasıl bir hikaye getireceğini…

Ramo dizisine katılacak yeni karakter şimdiden merak konusu oldu! 9