Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramo dizisine yeni bir ünlü geliyor!

Ramo dizisine yeni bir ünlü geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Cuma akşamları güçlü bir performans ortaya koymakt olan Ramo dizisinde yeni gelişmeler var. Dizinin aksiyon dolu hikayesi, yoğun bir emek harcanarak oluşturulurken, ekip de geçtiğimiz haftalarda yaşanan koronavirüs sıkıntısından yeni kurtuldu.

36.bölümü geçen Cuma günü bir hafta gecikmeli olarak ekrana gelen dizi, bu Cuma ise 37.yeni bölümü ile yeniden hayranlarına heyecanlı anlar yaşatacak. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye yeni isimler de katılmaya devam ediyor.

14 Eylül 1965 doğumlu oyuncu Hülya Gülşen de dizinin kadrosuna katılacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, oyuncu dizide Tezer Bilen isimli fizik profesörü karakterine hayat verecek.

Ramo dizisine yeni bir ünlü geliyor! 7

En son geçtiğimiz aylarda final yapan atv dizisi Maria ile Mustafa’da Feriha Yıldırım olarak izlediğimiz usta oyuncu, aslında bir tiyatro sanatçısı… Birçok tiyatro oyununda rol alan, sinema filmlerinin yanı sıra dizi projelerinde de çeşitli karakterleri canlandıran Hülya Gülşen, tecrübesini Ramo setinde konuşturacak.