Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D dizisinden ayrılarak akıllık yapan Bahar Şahin, atv dizisini de istemedi!

Kanal D dizisinden ayrılarak akıllık yapan Bahar Şahin, atv dizisini de istemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yıl hakkında çok konuşulan oyunculardan birisi de Bahar Şahin olmuştu… Hem Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri hem de sosyal medya paylaşımları ile genç oyuncu kısa sürede geniş kitlelerin ilgisini çekti ve sosyal medyada da büyük etkileşimler aldı.2020 yılını başarıyla tamamlayan Bahar Şahin, Kanal D dizisinden gelen teklifi de kabul etmişti.

İyi Aile Babası isimli komedi dizisinin çekimlerine başlayan oyuncu, koronavirüse yakalanınca projeden affını istemiş ve dinlenmeye çekilmişti. İyi Aile Babası dizisi macerası pek iyi gitmedi. Bahar Şahin için daha yolun başında diziden ayrılmak iyi bir adım oldu. Hala Zalim İstanbul’daki güçlü performansı ile akıllarda kalan Bahar Şahin’e atv’nin iddialı dizisinden de teklif gittiği ortaya çıktı.

En son Hande Soral’ın Ümit karakteri ile katıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden gelen teklifi ise kabul etmeyen Bahar Şahin, herkesi şaşırttı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu, yeni başlayacak bir projede yer almak istiyor… Bir Zamanlar Çukurova güçlü bir dizi ve geniş kitleler tarafından izleniyor.

Bahar Şahin, aslında bu kararı vererek önemli bir fırsatı da tepmiş oldu… Zira dizinin kadrosuna katılmış olsaydı hem dönem yapımı olması hem de güçlü kadrosu ile bu diziden önemli tecrübeler kazanabilirdi.

Bakalım ünlü oyuncu 2021 yılında aradığı gibi yeni bir dizi bulabilecek mi?