Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramo dizisiyle parlayan Murat Yıldırım, Aziz ile efsane olacak!

Ramo dizisiyle parlayan Murat Yıldırım, Aziz ile efsane olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 4 yıllık aradan sonra 2020 yılında Ramo dizisi ile ekranlara dönüş yaptı. Oyuncu, iki sezon süren yapımda büyük bir başarı sergiledi.

Aksiyon dizisinin yayından kaldırılması izleyenleri çok üzmüştü. Ancak ünlü oyuncu yeni sezonda yine Show TV ekranında çok etkili bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Hem bir aşk hikayesi olan hem de bir aile dramını yansıtan Aziz isimli dizi, 1930’lı yıllarda geçiyor. Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılımı öncesinde başlayan hikaye, kurtuluş mücadelesini de yansıtacak.

Murat Yıldırım, Ramo dizisi ile Magazin Gazetecileri Derneği’nden ödül aldı. Bunun mutluluğunu yaşayan oyuncu, Ramo için şunları söyledi: “İki sezon devam etti, güzel diziydi. Ben çok keyif alarak oynadım.”

Ramo dizisiyle parlayan Murat Yıldırım, Aziz ile efsane olacak! 7

Çekimlerine başlanan Aziz dizisinin de çok iyi bir dizi olacağını belirten oyuncu, yeni sezonda yine Show TV ekranına hayranlarını beklediğini dile getirdi.

Murat Yıldırım, ” Aziz dizisi başladı. Onun heyecanı var. Çok da güzel başladık, ekibimiz çok iyi, çok kaliteli oyuncular var. Senaryomuz çok iyi, yönetmenlerimiz çok iyi. Onun heyecanı başladık” diye konuştu.

Dizi hakkında detay veren oyuncu, Hatay’ın kurtuluşunun da anlatılacağı dizi için şöyle konuştu: “Büyük bir aşk hikayesi, bir aile dramı. Aynı zamanda Hatay’ın kurtuluşunu anlatan bir hikaye. Yakında Show TV’de olacak, bekliyoruz.”

Aziz dizisinden gelen ilk fotoğraflar yapımın çok kaliteli olacağını da ifade ediyor. Dizinin hikayesi de Hatay’ın kurutuluşuna yönelik olduğu için efsane bir yapım olacağına yönelik büyük bir beklenti var.